Monday, November 24, 2008

Cuti2 Malaysia...

..

UPDATED:

Tadi aku n titicaca membuat perjumpaan dengan Ayaq Masak. Bukan apa, aku sedang mendapatkan sokongan dari bahagian utara Malaysia dalam mencapai agenda2 yang dinyatakan di bawah. Gambar penjumpaan akan disiarkan dalam n3 akan datang.



Aku ke Penang hari ni utk bermesyuarat dgn puak2 superhero di sana. Aku kena mempengerusian majlis superhero sedunia kat sana manakala akak aku akan melaporkan projek2 mega yang akan dibangunkan di Planet Zargus. Antara agendanya adalah:

  1. Membincangkan kesan dan akibat dari tindakan budak dua makhluk ni, Si Mamat dan Si Minah.
  2. Membincangkan tindakan yang akan diambil untuk dijadikan pengajaran kepada budak berdua tuh.
  3. Membincangkan adakah perlu utk menakluk dunia ini sebagai tindakan menstabilkan kuasa politik di Malaysia.
  4. Membincangkan utk menternak penyu di Planet Zargus sebagai lauk di musim banjir akan datang.
  5. Hal-hal berbangkit.


Harap korang jgn membuat onar di dalam blog ini jika mahu selamat. Aku siarkan antara blogger2 yang selalu membuat onar di dalam blog aku ni. aku gunakan teknologi terkini utk merakamkan aktiviti mereka ni?


 
Mr. Adk


Miss. Ai


Mr. Pen


Mrs. Suuuuueee


dan Miss Janess



adios amigos~


...

21 comments:

Jard The Great said...

hahaha... Seb baik aku x nakal bulan nie. Aku dh insaf.

Titicaca said...

tetiba aku rasa cam tanduk atromen aku makin tinggi naiknya..muehehehehehehehehe (gelak pon lagi

Masy said...

tak nampak bmbr lerr

Ayaq masak said...

tak nampak gambo le debik. ces hoiiiii ke penanggg yeeeeeee. *buat muka sekupang*

Mak Su said...

bhn bukti tak diterima, gambar tak keluar

theconfused said...

kesimpulannya.. aku baik.. heheheh

Mr PenyuBiru said...

apa nie buat n3 tak lengkap nie. ade kotak² jer. mana gambar!!

WE WANT GAMBAR !!
WE WANT GAMBAR !!

aim-a said...

ape ni debik..kate canggih..tp gambo tersepit jerk..x nmpkplak tuh...hahahaha :P

onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar

penat eh kopi pes...tp nak buat lagik...

onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar
onaronaronaronaronaronaronaronaronar

hehehheeh :p

ad3ck said...

mana gambonye?? oi bukan kita da 0-0 ke? skang nak kenakan aima je kan? ahahaha.

debikdebuk said...

apasal aku tgk ok je. ni ha. kat umah titi pun aku tgk ok jer..

Mr PenyuBiru said...

aku check gambar ni host dari forum ek? ko bleh tengok la,pasal ko dah login dlm forum tu.

debikdebuk said...

ooooo... maaf la yer.. aku tak tau...

Mr PenyuBiru said...

kalu dah tau, tunggu ape lagik! edit cepat!!

ko save dulu, pahtu upload dlm blogspot semula. cepat!!

aim-a said...

to ad3ck: errrrrr.....ko nak ngelat eh..mane bley..........:p

debik: awat ko mcm blurrrrr jerkkk ngan technology neh..tu laa...kalau nak wat dajal tu..blajo ngan aku n ad3ck or penyu duluk..hahahhahha :p

DeeN said...

Hahaha..
Comel sungguh makheluk2 itu.
Er..mujur aku baru meninggalkan tempat pertemuan korang ngan Ayaq. Kalo tak leh gak aku skodeng kome.
Hikhikhik...

aim-a said...

debik...ko bukak zoo ke? jage² ek..jgn ade yg kne makan ngan mereka² itu suda laa...hehhehe :p

Mr PenyuBiru said...

oooo..ni la gambar itu. hahaha..Mr Pen tu cam kamu je.haha

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

cumelnya pic munyet2 tuh
eheheeh

Jard The Great said...

waaa...ade pic rupenyer.. haha

ad3ck said...

ooo nak libatkan ayaq masak sekali dalam kes neh ye??? jaga hangpa.

oi baru nampak gambo2 tuh. hayun ko! (tiru ayat ko ehehehe)

Ayaq masak said...

diorang tgh melobi aku untuk mendapatkan sokongan..hahahhaa. ah gile.