Friday, November 21, 2008

Tag by Penyuborek Batrisyia Rintik

...


What were you doing 5 years ago?
aku baru start keje (posting kat Pahang)
.
What were the 5 things on your to do list today?
1. check email
2. repair kete
3. Training for jamming kat umah kawan
4. gi hantar mak aku ke Kuantan
5. update blog
.

What are 5 things that you do if you were bilionaire?
buat rumah, tolong family aku, haji, setup bisnes, melancong sengihnampakgigi
.
What 5 jobs you've had?
1 - kerja kantin sekolah (form 2)
2 - jual kat pasar malam (form 4)
3 - cikgu tuisyen (masa kat maktab)
4 - keje kat resort as sports-coordinator(tahun ke-3 U)
5 - keje ngajar n skrg blajar( insyaAllah abis May depan) )
.

Who are 5 person you want to tag?
1 - dia
2 - kamu
3 - mereka
4 - kalian
5 - semua yg baca blog ni

adios amigos~

...

11 comments:

Mr PenyuBiru said...

hik3.. jawab tag jugak ko yer..hik3...

ps: aku dah start saiko dah budak dua orang tu. skang diorang tgh mengelabah.hahaha..

theconfused said...

aku dah buat.. lalalala

ad3ck said...

wh laju ko jawab eh? selalunya tunggu berkurun baru jawab. neh mesti tengah happy pasal...malam td malam jumaat kan? kan? ahahaha.

Mak Su said...

oh, oh, nasib baik tak baca, cuma lihat jer :)

aim-a said...

hahahahaahaahhaha..ko ngah saiko aku n ad3ck ke? wahhh!! gelabahnyer!!!!

tp ad3ck..malam tadi dia keje laa...kat opis...takkan hepi sgt kat opis malam2 jumaat tuh..hehheheh :p

aim-a said...

opppsss...komen aku kat atas tu utk Penyu bukan utk debik..silap plak..:p

aim-a said...

ni baru komen utk ko debik...wah...mmg pantas ko jwb tag...:p

Jard The Great said...

LoL... apsal tag sama jer.. ad3ck, cikKonfius, penyu dan debik nih tibe2 rajin plak jawab tag???

de ja vu x 4 nih..

mmg berkesan la kalo kak Su yg mengetag kan? kan?

debikdebuk said...

penyu:
gelabah punyuh la budak2 tuh... ada apa idea?

confused:
mana, mana,mana....

ad3ck:
jgn la usik aku mcm tu.. malu laaa...

maksu:
lihat pun kena curse jawab tag jugak. so, gi buat!!!

aim-a:
ko tersaiko ker? mana ada, aku kan berbaik2 dgn ko. kita kan 'kawan'....

jard:
cikgu, kena la ikut. kang derhaka lak...

paiseh said...

aku tak baca dan aku bukan 'kamu'..
bleh??
hahahahahaa..!!!

rOhock said...

gua tengok gambar..buta huruf...