Thursday, November 06, 2008

Exam

...
edited: (salah tarikh, dah betulkan)


updated: Dengan macho dan bangganya aku melangkah keluar dewan exam 45 minit awal... sama ada aku dapat jawab semua.. ataupun...dah tak reti nak jawab apa..so, keluar je la.. hahahahha...


Apa tengok-tengok? Aku dalam keadaan stress ni. Aku ada exam 6,8 dan 12 November. So, maybe aku slow down memblog. Doakan aku leh jawab semua soalan dengan tersengih2 je sambil kenyit2 mata kat rakan sebelah.

stress

adios amigos~


...

16 comments:

iNsaN BiaSa said...

ohoo...gdluck ye...teman pn de exam gak..huhu...

Mr PenyuBiru said...

ko ade exam?? stress?? haha..padan to ur face.hehe..

nnt tentu jupe buku dlm toilet lagik.

debikdebuk said...

insan:
tengkiu...

penyu:
eh, aku tak main la gi toilet masa exam. Itu zaman ko dulu... dengan rileknya aku baru ambik nota dari kawan aku. padahal exam start kul 2.30 kang... (mampos aku..)

Mak Su said...

whoaa, mmg ko nmpk stress sgt

ad3ck said...

alaa jauh2 tuh tarikh. paling dekat pong gap 2 hari. boleh je berblog, eh silap, study. ;p.

theconfused said...

exammm?? aku dah bis exam.. mgu dpn sem baru... muhaahahahahah

zonaku said...

apsal ko exam 6,8,12 OKTOBER????????
kan dah lepas tu?

zonaku said...

sekarang dah NOVEMBER......



aku y ngigau ker ko nie????


aku lak y konpius!

Ayaq masak said...

goodluckkkkkk

wear said...

gud luck debik!

seb tersilap tarikh kt sini jek..
mau parah kalo xm ari len pegi ari len..

iNsaN BiaSa said...

yuhuuu....awk kena tag....!!!sila la yer..

debikdebuk said...

kena tag la pulakkk!!!0181

Masy said...

gudlak2

Azzam Supardi said...

gud lak lo!

Jard The Great said...

dh exam ker blom nih??

sbb ko mmg pandai, segak dll..(kunu')..
aku tahu ko akan berjaya dgn jayenyer dlm exam tuh nnt...

amin.. eh silap.. ameen...

13may said...

selamat maju dan berjaya :)