Monday, November 10, 2008

...




Tengok gambar dulu....baru baca!


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
These are signs in Japanese metro trains,
'Priority seats for ................',
From left to right:
1. Person with injured arm
2. Person holding a child
3. Pregnant woman
4. Person with injured leg


Not at all what U thought !!!




adios amigos~


...

19 comments:

Jard The Great said...

aduss...hahahah...

apsal la org tu design camtuh skali???

biskutrajin said...

aku suci...sesuci kaseh ramadahn...eh2...syawal..eh eh.

opaq said...

jard, kaki dia putus tu...

ahax~...
debik, ko kena buat quiz untuk gambar2 tu...
title dia "apa maksud gambar diatas?"

Ayaq masak said...

asal aku taknah jumpa masa kat sana ponnnn cis cis kalu jumpa sah2 aku tgkp gmbq huhu

debikdebuk said...

jard:
tu la pasal.. aku pun heran...

biskut:
ni apahal ni. syawak dah lepas dah...

opaq:
kalau aku buat kuiz, mesti korang ckp aku ni tahap kelucahan yang melampau..

ayaq:
ko jalan2 kat area kampung.. tak jumpe.. hihihihi...

Mr PenyuBiru said...

aku tgh cadangkan sign ni taruk kat lrt. haha

mazudi said...

ha'aa memang aku dan kawan kawan pun pikir macam yg majoriti pikir.

debikdebuk said...

penyu:
ko cadangkan la... niat ko baik apa... aku rasa sign mcm ni lebih sesuai dan menarik minat..

mazudi:
kita serupa... maknanya normal la kita ni.. hehehehe..

Mak Su said...

org jepun ni mmg best lah !

debikdebuk said...

mak su:
aiks.. lain macam je bunyinyer...

Titicaca said...

heran, apsal penyu tak cadangkan letak simbol ni kat RApidKL. relek la penyu..bukan letak muka ko pon..hahaha

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ahahahahahah
haduih

ampunnn ampunnnn ampuunnkan kami penghuni gua

nakal sungguh pemikiran watashi

weyh debikkkk
sila access blog watashi kt sini

http://vanillasky8.blogspot.com/

amari tu takde geng ko

aim-a said...

aduh debik...lawak seh..gelak sekuat2nye aku bace..nasib baik jiran2 umah aku x gelak same :P by d way..aku rase PENYU patut suarekan pada RAPID letak symbol ni kat mane2 RAPIDnyer transpot kan...baru diorg ikut kot...hehehhehe :P

zino said...

buat macam tu sure semua org akan tengok punya hehe.. kalau tak masing2 buat don no je..

ad3ck said...

ku tak paham. ape yg org lain pikir? eh tp yg person with injured leg tuh mesti mengandung jugak ke? ahaha.

acu said...

orang jepun memang pelik2...kalu p sana tgk depa punyer game show kat TV memang keras perut.
ingat lagi masa acu pegi sana dulu ada game show kat TV, lawan bunyi tet*k sapa paling kuat!!!ada ker game cam tu pun depa nak buat.

kakLuna said...

ye ye...aku pun pelik gambar last maksudnya leg injured?tp apsal perot dia besar jugak?

acu said...

kakluna gambar yg last tu baru kuar separuh...hehehe,,,

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網