Tuesday, November 04, 2008

Demi Puaskan Hati Korang...

...

Jawab tag ni kena jujur. ok, aku akan cuba jujur sejujur jujurnya. tiada yg tidak jujur melainkan jujur semuanya.


:: Rules ::
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!.

2) DON'T change your clothes, DON'T fix your hair...just take a picture.

3) Post that picture with NO editing.

4) Post these instruction with your picture.

5) Tag 10 people to do this



Selepas membaca rules ini, dengan sepantas kilat aku ambik henpon ku dan terus SNAP! SNAP!

dan inilah hasil gambar tersebut tanpa edit, (percayalah...jujur ni..)

.

.


.


.


.


.


.


.




(kalau nak tgk kepoyoan aku, klik gambar ni dan tgk website apa tu...hehehehe..aku kan dah insap...)


aku nak tag:


  1. Penyuhijau
  2. Greenturtle
  3. Penyumerah
  4. Redturtle
  5. Penyukelabu
  6. Greyturtle
  7. Penyukuning
  8. Yellowturtle
  9. Ninja turtle
  10. Ibrahim Samad Penyu (sapa ni ntah, aku main letak jer..)



adios amigos~


...

13 comments:

Jard The Great said...

aiks..aku ka yg first komen nih? dashyat..dashyat..

my comment..LoL

su said...

hahahaha...amik ngko penyu!segala sedara mara penyu ader debik senaraikan tuh!

hahahaha!

debikdebuk said...

jard:
ye, ko la yg 1st komen..

su:
semuanya berpunca dari ko la yg tag penyu.

lindosh said...

bagus lah ko dah insap hahaah

Mr PenyuBiru said...

sib baik aku tak kena tag. fuh! lega!

ad3ck said...

Rakan2, sikap macam nilah yang kita semua harus contohi dan teladani. Ia bukan sahaja dapat menambah ilmu pengetahuan tetapi juga menjadikan kita seorang yang akan dihormati satu hari nanti.

zonaku said...

bagus! mengikut arahan.....

tapi kan..... apsal banyak sangat kaler² nie???
mmg penyu banyak kaler ker?

TedungS said...

Mmg ramai btol sedara penyu ko ni ek :p

zonaku said...

'islamic & islamic studies resources'....
baguslah.......

jangan la ko bukak site tu semata² nak amik gambo

theconfused said...

ko jujur ek?? bukan ko kata pas tgk kene tag terus hamik gambo ker??

hissshh.. ko dah minimize yg lain, pastu ko pi bukak website tuh kan?kan?

heheheh.. takpe2.. walau camnepon.. aku percaya akakn kepoyoan ehh.. bukan kejujuran ko itu.. hait!

Masy said...

berciri riak pulak ni hah ampeh hehehe

debikdebuk said...

lindosh:
insap...bukan insaf..

penyu:
takkan la aku nak tag ko...

ad3ck:
pergh..mcm tgk tv pendidikan pulak ayat ko tuh..

zonaku:
tu belum kaler2 lain lagi tuh. ada 297290 kaler kesemuanya..

tedungS:
tu baru sebelah pakcik..

zonaku:
err...sebenarnya aku saja je bukak web tu utk ambik gambar..

theconfused:
eh, mcm mana ko tau? hehehhehe..

masy:
hehehehe..mmg utk riak pun n3 nih...

achik said...

bagus2.. adik sape la ni.. hahaha.. ;p