Wednesday, September 17, 2008

Watch It If You Dare!!!!

...


Aku dapat dari seorang blogger.. Ngeri jugak..

Tapi bila fikirkan ini bulan Ramadhan.. tak rasa apa2 sangat la.. Cekidautt...























































Grrrr.....



adios amigos~


...

14 comments:

su said...

sia2 haku tutup mater....cet!

su said...

tapi agak2 menakutkan jugak ler memule...huhuhu!

Mr PenyuBiru said...

hahahha..hahaha..(sambil urut dada.kus semangat..)

ad3ck said...

rase nak cekik je anjing tuh ehehehe

ad3ck said...

wah kat sini pong penyu no 1? ko rase ku akan biarkan begitu saje ke?

debikdebuk said...

su:
aku pun sama takut...

penyu:
lain kali bukak masa ko kerja syif malam tuh...

ad3ck:
Mana leh cekik, najis tuh... Kalau ko jumpa penyu, ko tumbuk je muka dia..

Mr PenyuBiru said...

ad3ck,
aku top 1 kat blog nie,bukan dgn cara yg kotor & menjijikan serta hina sperti yg ko lakukan diblog ku serta blog jard dan munkin banyak lagi diblog² yg tidak aku ketahui.aku komen kat blog nie dgn gigih dari blog nie baru create lagik.malahan sblm debik create blog nie lagi aku dah bagi komen.hahaha..

debikdebuk said...

penyu:
kadang2 tu..bukan niat.. ia terjadi tanpa rela...

Jard The Great said...

hahaha..panjang lebar speech mempertahankan diri si penyubiru ye...

Titicaca said...

hoh!ingatkan Ju-On takdi..rupanya Dog-on pulaks..

Tie said...

Salam..eh ingat antu korea tadi..Tu photo kat profile lagi menakutkan..betul2 buat kak tie debak debuk tau..

debikdebuk said...

jard:
selalunya kalau buat salah mcm tu laa...

titi:
aku tau...ko mesti terkujat gak mula2 kan...

tie:
yang tu alien..

achik said...

hampeh!! penat je aku rasa seram.. ;p

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

watashi tutup monitor pc
ahahahaha