Tuesday, September 16, 2008

Citer Pasal Kereta Pulakkk....

...


BMW Night Vision. Dah macam helikopter perang dah spec dia. Canggih...canggih... canggun lagi anggih....




















...

Back To The Future. Best giler citer ni. Tapi aku paling suka yang dia travel zaman akan datang. Skateboard terbang tuh... Kreatif la filem nih.. Sekarang, dah tersadai dah kereta nih...



























Dari sumber yg diperolehi, kereta ni sekarang berada kat Malaysia. Ntah la..

....


Ni la cerita yang aku minat masa kecik2 dulu. Abah aku siap beli model kereta ni kat aku Tapi hilang. Tinggal lori dia jer... Kat Amerika sana ada org bet untuk dapatkan kereta ni utk simpanan peribadi. Skrg ni dah ada Knight Rider 2008. Best gak movie tuh..







































Ni pulak mamat yg kaya duit banyak tak reti nak buat apa. Modified ferrari utk dijadikan limo. Tapi ferrari nak saman sebab ubah tanpa kebenaran. Ferrari ckp keselamatan kereta ni tak dijamin.



Kereta dua dalam satu. Bijak org ni....



Korang tengok tebal mana pintu kereta nih...



adios amigos~

...

17 comments:

Mr PenyuBiru said...

huhu...gempak BMW night version tu.


ps: aku ingat ko nak buat teka teki teka tekuk lagik.kira tebal pintu kete tu? hehe..

debikdebuk said...

penyu:
alaa...jawapannya 15 inci...

achik said...

buruknya rupa ferrari jadi limo.. nampak cacat!! hehehe ;p

Titicaca said...

night vision tu bulehbuat nampa antu tak?

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

knight rider tu beshhhhh

Masy said...

cam serem je night version. takmo ah. kang tersulu makhluk2 tak seksi kang terseksa lak aku huhu

saya said...

knight rider 2008 dah ada?? yahuuu best la.. saya suka beno tuh esp part kereta tu berckp2 tu. (mudah beno terpengaruh saya nih time kekecik dulu)

ad3ck said...

mak aih. pintu dia. mesti takut kene tembak tuh hehe. mane cerita pasal kancil hehe.

Jard The Great said...

waa...dpt bergambar dgn kereta back to the future.. ku pong minat kat wayang tu. huhu.. jeles nih

debikdebuk said...

achik:
org dah terlebih duit...gitu laa..

titicaca:
ko jgn....

hana:
best lagi kereta aku...

masy:
hahha...ada makhluk2 terbang melintas kang..


saya:
dah ada lama dah.. ada jual dalam dvd pun..

ad3ck:
takkan ko nak tau pasal kancil aku kott...

jard:
aku pun minat.. mcm kat malaysia je gambo ni kan?

aim-a said...

hellooowww...nice car ..:D

ad3ck..kalau nak tau cite pasal kancil..pegi showroom perodua laa..heheheh :P

anyway...slamat berkenalang debikdebuk .. saye aim-a :D

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

keta ko lg besh?
buktikan
muahahahah

ad3ck said...

ko tekan je add widget. tak pong ko copy script neh paste kat html ko. ku da check. ok.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam, ni kalu husband akak nengok mahu meroyan jap

debikdebuk said...

aim-a:
ntahnya kan.. err.. saya debik..

hana:
kancil aku kecik.. hebat kan?

ad3ck:
huhuhu... tak leh..


crazylawa:
Laki ko ngandung baru lepas bersalin ke sampai moroyan tuh?

su said...

dapat sebijik kete yg paling bawah skali..okey gak neh! hahaha!

intan zura said...

best kan citer back to the future..
lama da tak layann