Thursday, October 23, 2008

Siapa kata...Padahal...Malah...

...





Siapa kata... Menara Pisa ni adalah satu2nya bangunan senget?








Padahal... kat Malaysia pun ada bangunan senget???








Malah... kat kampung pun ada bangunan senget juge!!!







p/s:aku nak balik umah mertua aku Maybe hari ni... so, jgnlah korang buat onar kat dalam blog aku ni. Aku ada Rakan Cop yang akan memantau korang semua.. So, jaga2...




adios amigos~


...

20 comments:

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ko kena tag lah wahai otromen
ngan rakan cop ko gak kena
ahahahaha

Jard The Great said...

uits.. aku tak takut dgn rakan cop ko tuh...

Jard The Great said...

hmm... org pong bole senget jugak...(contoh paling dekat.. ko dgn 'nyu'..

alahai.. dua org nih mcm ade pape je nih..

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ahahahaha..debik senget!

weyhh..ko jgn salah terjah lak
tag tu ada kt sini

http://vanillasky8.blogspot.com/

Mr PenyuBiru said...

gambor yg last sekali tu, ko ke yg ade kat dalam tu?

achik said...

onar!! onar!! onar!!! ;p

achik said...

rakan cop ko x datang pantau pun.. hahahaha..










onar!! onar!! onar!!

Masy said...

onar onar onar jugek!!!

jamban senget tu bole dikomersialkan ke? cam hampeh! hohoho

Mak Su said...

jambang senget adalah sangat inspirational

biskutrajin said...

alahai..nk ehem ehem pon senget nnti..

su said...

musti seram sejuk masuk dlm "bgnan" senget debik yg no 3 tu kan! ekekek!

ad3ck said...

saya rakan cop dah datang oi!

ad3ck said...

amboi jard betul ke tak takut? jgn berani cakap je. ;p.

ad3ck said...

achik dan masy, kenape buat onar kat sini??

haaa???

ad3ck said...

ehehehe rase macam poyo lah pulak buat macam neh (walaupong sebenarnye tak poyo)

ad3ck said...

err ku suka gambo last sekali, klu ehem2 cepat sket habis.

ahahahaahahahhahaaa

zino said...

sejak joint rakancop ni bukan main lagi dia asyik nak warning je hehe

SHIMI said...

jangan ko yang senget sudah

blackpurple @ jowopinter said...

Otak senget pun banyak. Pemimpin itu, misalnya.

zonaku said...

eleh.. berkesan kah tanggungjawab y dilakukan oleh pe'rakan cop' itu?

hahaha....
nyebuk kat cnie dr line cikKonpius n encikPenyu