Thursday, October 16, 2008

Fatwa

...



Klik untuk tumbesaran sihat..

aku pun xtau la betul ke idak. Aku ambik dari blog isuhangat...


.......................................................................



China Southern Airlines Announcement ...Hilarious !!!
This is a good one! [Pre-take off announcement on a China Southern Airlines Flight]. This is a true account of what was heard on a recent flight from Shenzhen to Qingtao. Words are spelt as close as it was heard during the announcement.

Chinese Air Stewardess

'Good afternoon, Ladies and the German. This is your cheap purser Wang Lui speaking. On behalf of China Sudden Airlines, I would like to welcome you on board our Bowling 737 from Shenzhen to Qingtao. Members of my crew speak Chinese and other languages that you do not know. It is a great pressure serving you to-die. Should you need any resistance during the fright, peace do pest the call button. I and my gals are available to make you feel comfortable. Meanwhile, the airkwaft is going to fry. Peace sit upright and keep you belt tightly fastened until dinner is served at five dirty p.m. Hope you would enjoy your fright with us. Funk kill.' (thank you)



adios amigos~


...

9 comments:

iNsaN BiaSa said...

yuhuu...waa,mabuk ketupat da ilang ey..haa,de gak dpt psl ni dlm email..tp xtau la kebenarannyaa..wallahualam

Jard The Great said...

hmmmmmmm...

ku pong dpt nih sbg forwarded email..

sigh...

Masy said...

aku wat caller ringtones je. itu pon org selawat2. takpe kot?

debikdebuk said...

insan:
tapi ada betulnya gak sbb tak elok sedang dgr ayat Al-Quran tetebi je stop separuh jalan.

jard:
aku just nak tau kebenarannya di Malaysia ni.

masy:
buatnya masa tu ko dalam toilet kat jusco, then tetiba ada selawat. Hahahaha.. guaner?

achik said...

seb baik aku x penah guna ayat2 Al-Quran jadi ringtone..

Mr PenyuBiru said...

ade betul gak tu.

kakLuna said...

1) bab ringtones dan mosque tu aku setuju jugak. yg elok kita amik, yg buruk kita tolak..

2) tp bab nama MOHD tu..camne ek..sbb laki aku pun ejaan muhammad mcm tu..kalo nak ubah jd panjang cerita pulak..

weAr said...

oh..ader gk eh ringtone ayat quran.1st time dgr..hehe

err..namer aku lam ic pn mohd..
org2 bkn mesia kt sni slalu panggil "mohde" bukan "mohammad"...

Mr PenyuBiru said...

ko nampak kurus dan gelap lah!
(base on picture kat blog jard not so great)