Saturday, October 18, 2008

DebikRazzi

..


N3 ini telah dipadamkan setelah mendapat arahan dari blogger misteri. Sekarang ni blogger misteri dah pegi haji.. Mungkin dah insap...

















p/s: sorry teep..hehehehe.. jgn marah aaa... nanti kita buat perjumpaan mcm ari tu, aku belanja ko roti canai...


adios amigos~


...

36 comments:

Mr PenyuBiru said...

hahahaha... cayalah debik! aku pun dapat emel yg sama dari blogger misteri itu. dengan siri perdedahan ini,maka mereka berdua memang ade "sesuatu". hahaha..

aku petik kata² dari Calleigh (CSI Miami) dan ku tujukan buat Jard

"You play with wrong person!"

hahahaha...

ps : to jard, banyak lagi gambar² xclusif yg mengemparkan itupun kalu ko buat n3 mamarazzi part II la.hehe

achik said...

hahahaha..

oh2 ku ingatkan jard tu lelaki slama ni.. maap.. ;p

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ahahahahah
koranggggg,,!!!
apekahhhh
camner arr reaction dua orang tu pasnihh
korang jgn babitkan watashi plak ok
watashi totap sokong jard


weyhh jard..mane ko..
giler arrrrr!
waatshi yg tgk nih pun nk pengsan

debikdebuk said...

penyu:
hahahaha... aku simpan gambar2 lain.. tak sanggup aku nak dedahkan...

achik:
mula2 pun aku mcm tu gak.

debikdebuk said...

hana:
ko sokong leh... tapi jangan sesekali cuba mencemar kedaulatan kami.. hahahahaha...

TedungS said...

Whooooooooooooooooooo are you? Hu hu hu hu. I rreally want to know!Whooooooo are you?!

lagu CSI nih, tp apsal photoshop ko tu cam cipan je heheh

debikdebuk said...

tedungS:
kalau gambo betul pun belum tentu org percaya.. apparaa luu.. hahahaha..







err.. bagi yang percaya... ini adalah gambar sebenar k..

debikdebuk said...

Blogger Misteru yang bagi gambar ni.. kami cuma siarkan aje seperti mana yang diminta.. ekekekeke...

weAr said...

haha..mau mengamuk tepp

Mr PenyuBiru said...

debik, aku dengar orang tu dah declare "war" . hahaha..

debikdebuk said...

wear:
hahahaha.. teep ok punya...

penyu:
sapa suruh dia mencetus peperangan?? hahahaha...

13may said...

baru aku tau ad3ck camni rupanya...hehhe hehhe

Mr PenyuBiru said...

debik,jangan risau. blogger misteri tu dah inform akan berkerjasama ngan kita.hik3..

ad3ck said...

DAAAAAAAAAAAAAAANG?

Kenape aku dibabitkan dalam hal ini? aku tak bersalah!!!!

ad3ck said...

ini pakatan rakyat eh silap, pakatan jahat nak kenekan ku neh!!

ad3ck said...

jagelah. perang tetap perang!! ;p.

Mr PenyuBiru said...

apesal ad3ck tu?? rilek aah. kitaorang perang ngan jard jer.kitaorang tak perang ngan ko. lagipun jard yg mulakan. lagipun dah blogger misteri bagi gambor² tu.kitaorang publish je la.jard pun tak komen apa². diam tandanye setuju la kut. kui3..

teep said...

debikkkk!!!!

teep said...

eh lupe lg sorg.
penyuuu!!!!!!!!

debikdebuk said...

13may:
kitorang pun baru tau. tu pun setelah Blogger Misteri yang dedahkan...

Penyu:
ye ker? tapi jgn lupa kira betul2 duit upah tu.. ko dah janji. aku nak bayar ptptn aku ni...

ad3ck:
jard punya pasal... kami tak salah...

ad3ck lagi:
jard yang jahat..

ad3ck:
apa perang2 ni.. kami cintakan keamanan... peace.. peace..

penyu:
ntahnyer.. rilek arr.. kami berperang dgn jard.. jard lak diam, tersipu2 malu tu..

teep:
ni betul2 punya teep ke nih? aiya amoi.. hehehehe.. wa mintak maap laa.. kasi pinjam lu punya moipren punya gamba ooo.. hehehehe..

arsaili said...

salam...isk3 creative

sue said...

oh my .....gambo 2nd tuh..lawak la..
ahaha.. u guyss..

Jard The Great said...

to Mr PenyuBiru...ooo...siap menggugut plak tu.. LoL.. aku tak takut wei!!
to achik...laa..ingatkan lelaki.. kiciwanyer aku..
to Hana-Ni-Mo-Nai2...makaseh kerna sokong aku..keke
to debikdebuk...cish!!!
to TedungS...waa....siap nyanyi plak daa...
to debikdebuk...hahaha.. ku nafikan kenyataan debik nih!!! gmbr tak betul ni wei!
to debikdebuk... tipula.. blogger misteri tak wujud nih.. LoL
to weAr... oh teep!!! cpt clearkan gosip liar nih!!! teep!! teep!! mana ko???
to Mr PenyuBiru...hahaha... awas!!
to debikdebuk...aku tak start la.. korang yg mule dulu.. huhuh..
to 13may...LoL.. ad3ck cam ner plak daa??
to Mr PenyuBiru...hahaha...lawak nyer..aduss..
to ad3ck...minta maap la.. huhuhu.. minta maap jugak dgn teep..
to ad3ck...ckp kat teep.. serius.. takde pape nih.. LoL
to ad3ck... betul ker nih ? ko nak declare war ker?
to Mr PenyuBiru...tanda setuju??? setuju ape benda ner?? hahaha.. suka hati jer!
to teep... LoL
to debik...aku tak jahat.. ku kreatif jer.. LoL
to arsaili...ceh.. jgn ko ouji diorg nih..
to sue...cish... sue!! jgn puji!!.

saya said...

wahhh..sesukati je edit & cipta dialog sendiri.. tapi suwittttt...hwuahahha.. sian kat mangsa2 itu

Masy said...

:D

tasikmerah said...

kaweb kan je la diorg tu senang... ha ha.

ad3ck said...

jard: ye ke seriue tak de pa pe neh? ko kan...


...rakan blogger ku ;)

Mak Su said...

wow! pembongkaran.... (aku plaks tetiba rasa cuak)

ku tak sempurna said...

uihhh... ala2 paparazzi jek korang ni yek... pa pe pun... bak kata ko... revenge is suwiiittt :D

su said...

ad3ck!!!baru ku tauu rupa2nya lobang idongmu jadi pojaan hati jard!hahaha!

...hehehe ade ke patut?

ad3ck said...

oi oi ape penemuan terbaru??

Jard The Great said...

to saya... kasihanilah kami.. huhu..
to Masy...LoL..:D
to tasikmerah... kawen?! amboi.. jumpe pon blom.. mau mengamuk si teep nnt.
to ad3ck... hmm...jd rakan blogger? kena pertimbangkan dulu..
to Mak Su...ish..
to ku tak sempurna... ooo..suka revenge jugak ker?
to su... hahahaha...cish!!!
to ad3ck... hrp penenuman baru yg bukan pasal aku | ko.. uits debik..apsal tak update lagi nih huh?

Princess Liyana said...

revenge memang best...hi hi hi;p

lindosh said...

aik skandal baru.. biat btol ad3ck tuuu

zonaku said...

ngeh3...
korangs nie..(inclusive encikPenyu)
rajin tol la kaco ad3ck n jard..

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情