Tuesday, October 21, 2008

Rakan Cop




....




Oleh kerana ad3ck dan jard ada memaparkan gambor gitar diorang, aku pun nak letak gak la.. hahahaha... Jangan lak korang ingat aku ada skandal dgn ad3ck sekaligus dengan jard lak nanti... semua ni kebetulan ajer.. Best bunyi gitar ni. Sesuai untuk yang macho mcm aku tapi aku dah simpan gitar ni, dah rasa malas dah. Masa dolu2 ye la... (lagi pun aku bukan reti sangat main gitar ni.. hihihihi)




Ni gambo (tanpa edit nih..) family wife aku... ye, pak mertua aku tu pulis... kenapa aku buat n3 gambo nih? sbb ada org tu baru join rakan cop sbb taknak kena saman... beza dengan aku, pak mertua aku lak, kalau aku kena saman.. kena bayar... dia kalau tulung pun dapat diskaun jer... hahahaha... kata dia, "sapa suruh buat salah"?? (tapi selalunya mak mertua aku cakap, "takpe, bagi kat mama.. nanti mama tolong setel..") mak mertua aku P.A kat pejabat pak mertua aku tu. jgn bagitau pak mertua aku lak... kalau tak rabak poket aku bayar saman...


pengajarannya.. jangan jadikan sticker rakan cop itu untuk elak bayar saman...


adios amigos~


...

18 comments:

su said...

tanpa "edit" yer?

bijak2!hehee...

Jard The Great said...

hahaha.. aku tak percaya kenyataan 'tanpa edit' tuh..

Jard The Great said...

nways...cish.. utk ceramah agama hang kat blog ku..LoL..

Jard The Great said...

apsal gitar kita sama? ko curik ek? patut la aku pny ilang..

abdullahjones said...

:)

debikdebuk said...

su:
tak edit la tu.. kalau blur tu mungkin lens kamera tu ada problem.

jard:
rujuk komen di atas...

jard lagi:
aku dulu ustaz.. skrg tak dah.. hehehehe..

jard la lagi:
lain.. lain.. (takut aku kang org skandalkan kita..) ku punya 12 strings. Susah gak nak main.

abdullahjones:
:)

Mr PenyuBiru said...

biler ko nak kenalkan aku ngan famili mertua ko? dapat kenal ngan mama pun ok la.bukan ape,nak mengeratkan sillaturahiim.(komen aku ni tak nampak sangat ade udang d sebalik mee kan?kan?)

debikdebuk said...

penyu:
bagus niat ko tu... tapiiiiiii.... berdasarkan pengalaman aku kenal ko... maka.....

ad3ck said...

tanpa edit ye? ar nnt ku edit gambo ko tgklah ;p.

err arituh ku ckp nak balas dendam kat penyu je, bukan kat ko. jgn salah paham pulak ehehe.

err ape no mak mertua ko?

saya said...

owhh..kalo tampal sticker rakan cop tu takyah kena saman ye? husihh best la.. nak jugak le sticker. tapi potostet punya.. takmo join. hahahaha

debikdebuk said...

ad3ck:
ala ad3ck.. kita kan kawan.. tak baik balas2 dendam ni.. anggap la skandal ini merapatkan lagi hubungan ko dgn jard eh, dengan aku...



bi nombornya, 016-2302158

umi ameer said...

selalu ke kena saman?
kesalahan cemana?
sibuk je nak tau, kan?

Masy said...

rasa nk berkenalan pulak dgn mama, tapi takpelah... hehehe

ad3ck said...

!dang!

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

semua nk ngorat mak mertu ako debik
ahahahah

ku tak sempurna said...

tegas nye pak mertua ko... nasib mak mertua ko tu baik...

aku nak pi sms la... nak tgk, ada tak aku kena saman...

chow...

zino said...

mentang mentang bapa mertua pulis boleh le bawa laju selalu ya hehe

Mak Su said...

nak join gaks rakancop ler, jeles ler, uols ada gitar