Friday, September 28, 2007

IKLAN


.....................

Akum....

Kawan aku nak jual N95 dan N73 dgn harga paling best. Brand new. N95 = RM1200 dan N73 (music edition)=RM900. Untuk maklumat korang, N95 di pasaran sekarang lebih kurang RM2280 dan N73=RM1350. Nape murah, xyah tanya, yang penting barang ok. Stok banyak. Kalau rosak dapat yang lain ataupun duit aku bagi semula. Order sekarang tapi dapat dalam bulan November. Berminat isikan comment dalam entry ni.






iklan ini dibayar siarannya..


................

12 comments:

TedungS said...

aik dah jual tipon ko? aku balik bulan 12 nnt ada lagi stok tak?

zino said...

nampak menarik offer tu.. sat nak pikir..

ad3ck said...

reserve utk ku dalam 10 bijik untuk setiap siri. dalam minggu depan ku konpem jumlah.

ahahahaahhaha(gelak langsuir).

Masy said...

nak tanye jugek, nape murah? hoho~

Titicaca said...

err..ad3ck,,err..ko baikkkan???err..ko ada reserve utk aku sekali tak..FOC..err..maksud aku ko bayar laa..

debikdebuk said...

tedungs:
kalau ada aku inform...

zino:
fikir2kan...

ad3ck:
ok bebeh...

masy:
malas nak jawab...

titicaca:
errr...aku nak gak ad3ck sebijik...

ad3ck said...

debik & titi: amboi2. kalau bab2 camneh komain baik korang ye. mulut tuh, yang ampun, manissss btul kan? err handphone tak de. pelangkung ade. nak?

haha gurau je. jgn ko kensel plak debik! ;p.

debikdebuk said...

ad3ck:
cepat dan tangkasss...

jinggo said...

mai ai....
murah nyaaa....
klon punya keee.....???
jangan marah haaa.........

Mr penyubiru said...

warannty camno?? bapo lamo?? mintak kurang lagi bleh? hehe..

debikdebuk said...

jinggo:
aku xleh bagitau dari mana, Kesian member aku nak bisnes. tapi mmg berkualiti.

penyu:
itu je masalahnya sekarang. xde warranty tapi kalau masa dapat tu rosak atau xpuas hati, ko leh ambik duit ko semula.

nUr@dDeEn said...

aku nak satu. Lepas musim amik padi aku bayaq ek hhehehehe