Monday, October 01, 2007

Flat Screen TV.

..........................


Aku
sebenarnya nak beli tv flat screen macam ni. Harganya pun boleh tahan. Dah order dah pun.. Tapi....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.








aku takut mak aku marah jer..... so, tak jadi le aku beli...



.
.
.













13 comments:

Mak Su said...

tivi flat screen idea sendirik?

debikdebuk said...

mak su:
nak merasa gak pakai flat screen... hahahhahah...........

lindosh said...

weh beli laaa.. nak raya neh! hahah

debikdebuk said...

lindosh:
Kang kena pelangkung dgn mak aku kang!!!!

zino said...

silap hari bukan awak yg flat kena marah nanti hehe

Mr PenyuBiru said...

huhu..ok gak idea tuh..hmm..

faridmw said...

salam...
selamat berpuasa dan salam ziarah...
bili buat hadiah.. bg dkt mak tentu dia suku.....

ad3ck said...

tapi kalau bahagian belakang tv tuh kat rumah jiran pe salahnye ahaha.

Titicaca said...

kalau bahagian belakang tv tu kena rumah ad3ck apa salahnya..hahaha..

debikdebuk said...

zino:
tu la pasal...

penyu:
ko nak buat gak ke?

faridmw:
kalau dah tebuk dinding, lagi dia 'suka' kot...

ad3ck:
pastu jiran terajang aku...

titicaca:
aku setuju...

......

Azzam Supardi said...

Ha ha ha! Pandai ko ek! Hah!

HazuraHamzah said...

salam...

bagus la idea tu...
cam nak try kat umah aku jer..

artisticklytouch said...

banyak melibatkan kos tuh hah hah