Tuesday, September 25, 2007

Kereta Raya Aku...





..........................................................



Sebenarnya, aku baru beli sebuah kereta yang agak mewah gak harganya. Aku tahu, tak ramai yang mampu memilikinya. Tetapi aku nak tunjuk kat korang kereta ini dan berapa yang perlu aku bayar dalam setahun untuk mendapatkan kereta ini. Kalau nak tengok kereta aku secara live, datang la kat rumah aku kat Damansara tuh... Ok, cekidautt.. (check it out)

.
.

.
.
.
.
.
.

.
.

.
.
.
.

.

.
.
.
.

.


Dari depan....




Belakang.....



Cantik kan kereta baru aku.....




What the ****!!!!!
.
.
.

Hah, ambik ko!!!! Kalau ko nak beli kereta lamborghini aku ni, silakanlah. Aku pun dah tak sanggup nak bayor!!! Tu baru road tax, belum campur insuran....

.
.
.

adios amigos.....
.
.

11 comments:

Ayaq masak said...

fuiyoooooooooo.

Titicaca said...

belum masuk insuran, belum masuk minyak, belum masuk pintu, belum masuk kusyen, belum masuk ekzos...
kalo calar sikit, mau hangin satu badan...hahaha...apa-apapon..harta dunia...

Masy said...

isk isk isk nmpk nau pembohongnye :p

nina~syazna said...

emm....aku mcm penah dpt jek e-mail cam gini....

dia punye road-tax sama ngan gaji 1st graduate utk sethn .. (lepas tolak epf ngan socso)

jinggo said...

kalau bagi fre nak jugak aku...
hihihhihiiiii...
aku bayaq wira pon sesak...
inikan pulak keta hang tu.....

hihihiiii...
tumpang menyemak kat sini leh tak....???

sila la menyemak tempat saya pulak....

ad3ck said...

err 17k tuh klu buat melabur da boleh lumayan da. jgn salah paham plak, bukan melabur kat toilet tuh!!!

achik said...

err tak minat la nak beli.. hahahaha.. ;p

debikdebuk said...

ayaq:
macam iklan DiGi...

titicaca:
harta dunia pun kalau gaji aku sejuta sebulan memang aku beli dah kete nih..

masy:
hehehhehe...

nina:
road tax tu boleh buat bayar PTPTN aku...

jinggo:
ko nak menyemak ye...buat semak blog aku jer..hahahhaha...

ad3ck:
ko buang 17K dalam toilet???? Giler ko!!!!

achik:
tak minat sudah!!!

13may said...

loan buleh masuk berapa nih???

ah kim said...

Salam Eidul Fitri. Maaf Zahir Batin. Heh!

debikdebuk said...

13may:
loan kalau dapat pun 90% jer...

ah kim:
ko ni puasa xabis lagi dah nak raya dah.. Takpe la, ko banyak dosa ngan aku so aku maafkan ko....