Wednesday, September 05, 2007

Happy birthday to my blog

................................







Assalamualaikum... Sebenarnya aku dah memblog pada Ogos 2006, tapi aku padam post tu. aku pun xtau nape. Ok, hepi besday blog ku, semoga umur panjang...terima kasih sokongan kalian...





......................

14 comments:

HAnA-Ni-Mo-Nai said...

apada ko nih...sunnguh sentimental..ahahaha..tp kalo aku..lg teruk rsnya..hua hua hua hua

ad3ck said...

walaupon ko nampak lagi tua dari aku sebenarnye aku(blog aku) lagi tua dari ko haha. selamat setahun. semoge terus hingge tahun ke-2 hehe.

nUr@dDeEn said...

hehehhe ... slemat utk ko debik. Er..maksud aku selamat utk blog ko.

isk..isk..isk..

Mak Su said...

wah.. besday blog rupanyer... errr.. tuan blog.., tak dak gula-gula ker utk tetamu?

debikdebuk said...

hana:
sentimental dan heavy metal..

ad3ck:
aku muda dari ko laa... lahir tahun 1987...

nur@ddeen:
selamat...selamat...

mak su:
sponsor la...cakap aje apa barang....

13may said...

selamat selamat :)

aku said...

hapi besday..
hapi besday..

nak kena bg hadiah ke??

zino said...

semuga terus memblog..

nUr@dDeEn said...

Wah siap countdown lagi tuh. Ko memang berjiwa jiwang! Cool! Idup otromen debik! hehehe

blackpurple @ jowopinter said...

Selamat ulangtahun blog. Tak ada buat makan-makan ke?

Masy said...

bday yg ke brape?

epy sebeday blog debik!~

ween said...

lah baru setahun jagung blog ko ni ye... selamat panjang umor :)

ween said...

oh ye, ni kene order cupcakes nih.. celebrate besday

Sir Amo Re said...

hepi bday en debik....punya blog..
hehe..

awak da setahun, kawan baru nak start..nampaknya, masih jauh laa kawan nak bercountdown mcm awak..

nway,slamat setahun neh~~