Tuesday, March 13, 2007

My Desktop....



Ni le desktop aku. Kosong jer... Best kan?? Tak serabut kepala...

Resolution : 1024 by 768 pixel (right clik/properties/setting)

Laptop, LCD or CRT monitor : LCD monitor

Been using this desktop since : Long long time ago...

Kaedah (bagi yg tak tau) : Hit
“Insert” + “Print Scrn” di keyboard > Ctrl+c > Ctrl+v > Ctrl+p > Ctrl+F8 dalam authorware then komputer korang meletup!!! Ha Ha Ha... kena tipu....


Orang yang seterusnya kena tag ialah.... jeng, jeng, jeng.....

  1. Penyu
  2. Turtle
  3. Tuntung
  4. Kura-kura
  5. Labi-labi

14 comments:

ad3ck said...

weh aku wat kaedah ko neh btol2 meletop monitor aku! ganti balik! aku nak lcd hehe. yang meletop tuh crt hehe.

ontahsapo said...

betul tak serabut... kepala jadi gelap jer....

debikdebuk said...

ad3ck:
banyak la ko... kalau meletop tu ko salah tekan la...

ontah:
yang penting jangan gelap masa depan..

kakLuna said...

betui ke pakai dekstop ni?ke..dekstop yg asal ada secreto de amor? hehe

razlizahazleen said...

hitam mata hijauku..

debikdebuk said...

kakluna:
kenape? tak pecaye? yang asal malu la nak cakap...ada gambar Oshin!!!

razliza:
perghhh...hijau bijik mata ko ek??? Incredible Hulk ke apa ko ni??

13may said...

keh keh...sempoi sempoi:D

debikdebuk said...

13may:
heheheh...sempoi tapi boroi...

Titicaca said...

gelap mata aku pandang skrin ko...

debikdebuk said...

jangan gelap masa depan ke. Btw, KPM dah luluskan pertukaran kursus aku..

ween said...

biar betol.. biar betol betol..

debikdebuk said...

memang betol...dah memang betol..

Mr PenyuBiru said...

sib baik aku x kena tag.hehe

debikdebuk said...

penyu:
ko rabun ke apa? ke tak tau baca?