Sunday, March 25, 2007

Gile Movie


Kalau titicaca gile citer korea, aku pun ada gak gile citer ni. Best gile. Skarg ni dah nak abis season 2. Aku donlod kat internet je.. Kisah dia nak lari dari penjara sebab abg dia tak salah.


Tapi sebenarnya aku suka sebab sebelum tu aku pernah tengok citer ni. Memang best giler. Kisah dia tak bersalah tapi tak dapat nak bebaskan diri dia. Last2 dia lari gak dari penjara tu. Yang bestnya kita tak tau dia nak lari. Dapat tau pun dah last citer ni.

21 comments:

weAr said...

smer kesah psl lari dr penjara jer..

ader ker orng yg seteliti scofield aa?

lindosh said...

dok penjara tak besh.. smer org nak lari dr penjara.. heheh aku dah jarang layan muvi.

13may said...

mana cerita otromen???

hahha...

debikdebuk said...

wear:
scofield tu banyak nasib baik jer.. heheheh...

lindosh:
movie aku xlayan dah sangat just tv series je layan skrg...

13may:
eh ko ni...yang tayang kat tv petang2 tu apaer daa...tak citer atromen?

Titicaca said...

huiiihhh..aku pon suker shawshank redemption. one of the best movies ever! eh, kalo ko ada series prison break & monk, bawak balik la nanti, k? err..kawan ko x de passkan kat ko citer2 korea lain ke? hehehe..

debikdebuk said...

aku ada monk, prison break 1st season + season 2(tak abis lagi)

korea ada full house n ada yang lain..(xnak bagitau tajuk apa...nanti ko kutuk aku) CSI Las vegas. Jap nanti aku check...kang abang long kita dah ambik bawak balik!!!

Mr PenyuBiru said...

WEI! KO BURN VCD KAT AKU SAMA! AKU PUN NAK JUGAK! aiseh caplock pulak. except citer korea.

Titicaca said...

bawak balik sumer ok..ko lah adik aku yg baik..heheh(bodek kena bodek) err..ko toksah burn untuk penyu tu..ko burn citer korea je untuk dia...muahahahaha..

ween said...

eh aku dah tgk sampai s2E19... eh ko tak tgk heroes ke??? tapi citer prison break dah melalut lah.. dah tak tau nak buat hapa dah.. tgk heroes ahhh.. heroes pon aku dah tgk sampai E18...

debikdebuk said...

penyu:
ko nak betul ke nih? aku burn kang, ko xnak pulok!!

titicaca:
ye la puan titicaca...ntah2 kalau bagi citer korea kat penyu terus tak memblog!!

ween:
mmg dah macam mengarut skit dah. Aku pun nak tgk gak citer heroes. Tapi biar abis exam dulu..

zino said...

cerita prisonbreak tu angah dok downlod selalu.. tapi dia adik beradik je tengok.. zino tak pernah joint lagi..

Mr PenyuBiru said...

ko bagitau aku web yg ko download tu.nanti aku download sendiri. err..tapi kalu ko nak tolong burn leh gak.err..monk,prison break,except citer korea ye.

kakLuna said...

oh nanti nak beli la dvd shawshank redemption tu

laki ku tentu suka :P

lagipun ada Morgan Freeman

debikdebuk said...

zino:
join la...

penyu:
ko guna la torrent. takpun guna limewire. Macam tak biasa donlod lak...hihihihi....

kakluna:
TIm Robbin n Morgan Freeman memang best..Betullll..best citer shawshank tu... Morgan Freeman??? Morgan Lelaki Bebas?

ad3ck said...

aku rase orang yang bersalah pong akan lari dari penjara gak hehe.

blackpurple said...

Aku memang minat gila dgn Michael Scofield tu. Mungkin sebab mukanya ada iras-iras aku kot. Ha ha ha ha ha ha.

ween said...

debik nak aku citer kat hang tak citer heroes tu camana.. kehkehekhe peh tu tak yah tgk dah..

debikdebuk said...

ad3ck:
betul tuh...

blackpurple:
Scofield??? aduuuu.... tetiba je pening kepala...

ween:
KO jgn ngada2... aku fire gak kang!!

razlizahazleen said...

debik gila prison break..
titicaca gila citer korea..
saya?
gila dah..huhuh..

tedungS said...

citer otromen lari kena kejar ngan ular baru keluar, aku director die

debikdebuk said...

lizaleen:
jangan la jadi giler...

tedungs:
aku tak akan tengok citer tu sebab semua tu propaganda...