Saturday, March 10, 2007

Kisah Jumaat

Aku bertolak la ke Masjid di U** ni untuk solat Jumaat. Sampai je aku pun duduk la sebelah Mamat ni. Aku rasa macam tak sedap duduk je sebab badan aku macam gatal-gatal. (Mamat kat sebelah tu perasan kot). Aku tengok2 la apa yang tak kena. Then aku terus ke toilet. Dalam 5 minit aku duduk semula sebelah Mamat tu. Aku pegi toilet tadi sebab rupanya aku pakai baju terbalik. Benang tu la yang buat badan aku gatal. Ntah la berapa % je Jumaat aku hari tu...

14 comments:

big_bigger_biggest said...

woit,
mintak nombor 4 digit..
kalau berhasil leh belanja snuker dgn bowling (minggu sukan)...

Apa citer ?

debikdebuk said...

7117.. mesti ok nyer...
aku pun tak sabar nak join minggu sukan. Hari tu tertunda.

Takde apa cerita, just dengar2 Si Embing nak bertanding... betul?

kakLuna said...

orang kata kalau pakai baju terbalik secara tak sengaja, tandanya nak dapat duit?

debikdebuk said...

kakluna:
betul ke?? betul ke???

zino said...

terbalik tak apa asal masih menutup aurat hehe..

ad3ck said...

hehe hengatkan anak buah aku yang 3 tahun tuh jer pakai baju terbalik. ;p

debikdebuk said...

zino:
betul tuh... aurat kena jaga...

ad3ck:
di luar kemampuan aku la ad3ck..

Ayu said...

dah dpt ke duit nya?

debikdebuk said...

ayu:
tengah tunggu la ni. Dah siap kerja baru dapat kot...

Mr PenyuBiru said...

haha..sengal la ko nih...haha..err..kalu dapat duit jgn lupe blanje aku..

~ mizzAmy ~ said...

~ lor, camner leh pakai baju terbalik. pelik2. hehehe.. :p ~

ween said...

woih, sesapa dah menang belum 4 digit nihh? bak sini sikit pulusnya...

areyoung said...

Ni mesti pakai baju straight dr ampaian ni?!

debikdebuk said...

penyu:
ok babeh... nanti ada rezki k.

mizammy:
tu la pasal... sengal kot..

ween:
astagfirullah... 4 digit pulokkk.... haram...haram!!!!

areyoung:
ko memang terer... apa ko teka tu betul dan tepat...hihihihi...malu aku...