Saturday, March 17, 2007

Annual Dinner

Baru2 ni, sempena cuti sekolah aku dan titicaca menghadiri dinner yang dianjurkan oleh Majlis Superhero. Oleh kerana titicaca tu project manager, so dia agak sibuklah. Sebab tu la dia tak dapat nak mem'blog'. InsyaAllah selepas ni titicaca dapat mem'blog' semula.


Kelihatan Atromen Debik melambai-lambai kepada peminatnya...

29 comments:

lindosh said...

wonder woman neh nak join mejelis kaum otromen bleh tak? ngeh ngeh

debikdebuk said...

i wonder.... tapi jangan pakai seksi sangat laa...

kakLuna said...

apa ye agaknya menu dinner majlis superhero..mcm mana makan?kalau nk buat urusan kat toilet susah tak?mcm mana nak kenal mana satu otromen tua dengan otromen muda?berapa ye kilowatt letrik yg diperlukan utk menyalakan lampu otromen..?

uh..pelbagai persoalan menghantui minda..sah le aku tak layak utk join majlis sebegini walaupun ku juga seorang@sebuah@sebiji@sebakul (apa penjodoh bilangan superhero hah?) wonder woman.

hehe

debikdebuk said...

kakluna:
sejambak superhero... Untuk majlis ini....kita dapat kenal satu sama lain bergantung kepada nametag yang dipakai...

tedungS said...

ish, aku igtkan korang ni main2 je, rupa2nye betol ada majlis2 cam tu. abis tu kalu snakeman mcm aku ni ada tempat tak?

debikdebuk said...

tedungs:
Ko kena mendaftar dulu. Sebelum tu kena ambik borang kat jabatan pertanian sana. Pastu kena ada cop penghulu atau wakil rakyat. Kemuadian bawak by hand. Jumpa setiausaha, ambik pengesahan. Dalam masa 2 minggu dia akan panggil untuk temuduga. Kalau lulus ko kena daftar nama superhero. Mana la tau kalau ada yag dah guna nama ko tu. Kalau tak lulus boleh buat rayuan. Tunggu la dalam 2 bulan. Leceh la tedungs...

blackpurple said...

Adusssssssssss.......melampau la kau ni...! ha ha

debikdebuk said...

blackpurple:
debik yang terlampau!!! hehehheh.....

Mr PenyuBiru said...

itu yg pakai kain cam samurai tu ugly titi ke?

Ayaq masak said...

wuuu otro yang glemer hehe.

razlizahazleen said...

yang mana satu titicaca?

debikdebuk said...

penyu:
bukan...bukan... dia yang ambik gambar...

ayaq masaq:
kitorg memang glamer..

lizaleen:
titi yang ambik gambar...

ad3ck said...

haha. ko tak perasan. ader sorang atromen kat belakang tuh sebenarnya aku. tgh menyamar. nak tgk per korang wat hahaha!

debikdebuk said...

ad3ck:
yang nampak macam sengal tu ko la yek?!!

13may said...

fuiiyooooo!!!!

weAr said...

otromen pkai sari?

ween said...

amboiii amboiii red carpet event... tak jemput aku pon!! ada jumpa siti ke, linda onn ke??

tedungS said...

lecehle cam tu. aku maintain 'merayap' je la kalau gitu

debikdebuk said...

13may:
kagum kan?

wear:
tu atromen made in India

ween:
linda onn tak jadi datang. Tak bawak baju.

tedungs:
tu la ko... jadi lagi si merayap tu...

ad3ck said...

bukan yang tuh beb. yang ko hengat ketua atromen tuh la aku hahaha!

Titicaca said...

best ye makanan untuk jamuan malam tu? aku paling suka daging Penyu Panggang tu...
eh, debik, yg kita bagi penampau tu la adeck..kan dia datang pakai topeng atromen, pastu bila bukak topeng keluar King Kong!

ween said...

uwek uwek!! korang makan daging penyu? biru tak daging tu?? patutlah penyu tak leh hapdet blog dia.. dah terkorban rupanya.. korang tampau ad3ck ke?? alahhhhhh apsal tak ajak aku skali ni??!!!

debikdebuk said...

ad3ck:
ye la..yang busuk tu ko la kan?

titicaca:
aku suka daging penyu masak biru... part siku tu yang aku berkenan sangat tu.

ween:
loh...kan ramai yang bagi penampau kat si penyamar tu...ko sibuk gi makan daging penyu tu buat apa?

ween said...

daging penyu?? oh tidak!!

soklan.. mengapa telur penyu orang makan tapi penyu orang tak makan??

debikdebuk said...

ween:
telur penyu kita makan sebab...err..err.... sedap... lagipun tak nampak apa akan jadi pada telur tu bila dah besar..

zino said...

mesti meriah perjumpaan tu kan.. hehe

debikdebuk said...

zino:
meriah..linda onn pun datang!!

JamOren said...

kata linda onn tak datang psl tak de baju, lps tu kata linda onn dtg pulak. mana satu yg betul ni? betul ke ko ada kt majlis tu? adoii..fenin lah fenin

JamOren said...
This comment has been removed by the author.