Saturday, December 06, 2008

Perjumpaan Diplomatik

...

Baru2 ni aku ke Penang untuk meminang bersama titicaca dan berjumpa dengan seorang blogger ni. Sebelum kami berjumpa, kami diminta untuk memberi nama sebenar kami supaya blogger tersebut mendapat pelepasan oleh parents untuk berjumpa dengan kami, The Superheroes... Maka kami pun bagitau nama kami, Tajuddin dan Shahira. Maka, pada mulanya blogger ni percaya namun setelah siasatan dilakukan, barulah blogger ini tahu nama aku sebenarnya ialah Daniel Farish Ghauzi… Daniel la sangattt…. Banyak perkara kami sembangkan seperti masalah rasakse yang makin mengganas di Penang dan beberapa perkara peribadi yang menyentuh emosi blogger ni hinggakan Titicaca terpaksa mententeramkan jiwa blogger ni kerana sedih dengan nasib yang menimpa dirinya… sebab itulah Titicaca belanja makan sebab dengan cara ini sajalah dapat menggumbirakan kembali hati blogger tersebut. Aku pun sedih gak tapi part makan tu aku belasah semacam jer…




Ayaq Masak dan Titicaca sedang membelasah makanan. Aku? aku sedang snap gambar...



Wife aku n Hafiz pun datang utk kenal siapakah gerangan ayaq masak yang bermasalah tu... Aku? aku sedang snap gambar...




Maka, aku n titicaca membuat kesimpulan bahawa pertemuan itu dapat menyelamatkan bumi dari diserang rasakse Gordon. Korang apa tau!!!!



adios amigos~

...

18 comments:

Ayaq masak said...

hotak korang aku ade masalah. hahahaa hampeh!

wehh hantaq suma gambaq kat aku aku mauuuuuu. gambaq dalam kamera aku dah bagi kat titi.

ayaqmasak@gmail.com

artisticklytouch said...

tapi....apakah masalah ayaq masak yang sebenarnya??

Ayaq masak said...

aku pun taktau! waaaaaaaaaa jiwa kacau.

achik said...

hi Daniel.. kem salam kat Shahira ek.. muahahaha.. ;p

ad3ck said...

hehehe apsal cam ada kotor2 tang gambo titicaca? saje je ;p.

wehh hantaq suma gambaq kat aku aku mauuuuuu. gambaq dalam kamera aku dah bagi kat titi.

mmmisa83@gmail.com

zino said...

bila dah jumpa tu agak nya memang gamat habis la ya hehe

debikdebuk said...

...


ayaq:
ala..apa salahnya aku crita dalam blog ni. Masalah ko yg ko luahkan pada aku tu kan? Ia melibatkan hati dan perasaan. Kadang2 ko yang perlu mulakan. Takkan nak tunggu Si Dia yang mulakan dulu.... tak pun ko luahkan perasaan ko pada dia. Mesti dia paham... Buat la kejutan je pada dia...

artis:
masalah jiwa dan perasaan pada jantina berlawanan.

ayaq
takpe, terus terang je kan bagus...

achik:
hi, insyaAllah Daniel akan sampaikan...

ad3ck:
tu la kamera aku maybe tak elok sangat la. biasa la...cap ayam...

zino
gamat gak la. Buadak ayaq tu xberapa sehat gak otaknya. hahahahahaha....


...

DeeN said...

Daniel?
Shahira?
Er..
Tidakkkkkkkkk.

Ayaq masak said...

alah ko ni jangan la mengantoikan aku di alam blog ni. sian aku tau.

HAHAHAHHAA. buduh.

aku takde masalah hati dan perasaan lah weh!!!

Alah ko tu lagi tak sehat otak. dah le bila gabra pergi cakap pakai traffic light. hahahhaa takleh lupa aku.

artisticklytouch said...

ooooooo....alah malu2 pulak dia

13may said...

waaa....merasa gak ko jumpa ayaq...

aku dah 3 tahun dok ajak ayaq jumpa...tak bleh bleh lagi nih..hehhe hehhe

salam aidiladha :)

[S]itie [B]Um [B]Um said...

hafiz comel

Jard The Great said...

waaa... ade diplomatik meeting dgn blogger lain..

bila korang nak jumpa aku?? hehe..

Mak Su said...

aku, aku, aku kagum ler kat engkorang, kesatria gitu

blackpurple @ jowopinter said...

Cheh! Buang masa aku baca entri kau ni. Ha ha ha!

Titicaca said...

hmmm...agenda perjumpaan hari tu harus kita teruskan demi keamanan manusia sejagat.....

noorlara said...

sebab kami org apapun tak taule ko kena bagik tau!

Mr PenyuBiru said...

maybe masalah kenapa ayaq tak masak² lagi setelah 2,3 jam direbus.