Sunday, July 13, 2008

Part 3

Al- Kisahnya



Area sekitar sports centre tempat aku kerja tu ada sebuah kolam ikan. Ikan tu ikan koi yang besarnya sekaki setengah panjangnya setiap ekor. Mmg cantik kolam tu siap ada fountain lagi. Dan pada satu malam, ada satu group (kebanyakannya India) buat parti sambil minum2 beer kat area kolam tu. Sedang diorang berseronok, nak dijadikan cerita bekas yang isi beer tu tertumpah di dalam kolam ikan tu. So, diorang semua cuba la untuk keluarkan bekas beer tu. Then diorang sambung semua parti tu. Pada keesokan harinya, semua ikan dalam kolam tu mampus!!! disebabkan olah pencemaran air pada malam tu. Hebat kan penangan beer. Sampai ikan pun mampus, tapi manusia still minum...



IKLAN


THE BEST EXAMPLE HOW TO SAVE PETROL USAGE FROM OUR PM







adios amigos...



...

6 comments:

Mr penyubiru said...

kesian ikan tu, mati ketika minum beer. hehe

debikdebuk said...

penyu:
mati dalam kesesatan...

luna said...

leh saman bjuta-jutaaaa ni...kat situ ada CCTV tak?

debikdebuk said...

luna:
saman laa...

ad3ck said...
This comment has been removed by the author.
ad3ck said...

ha ha ha. neh lagi satu

ehehehe.