Tuesday, October 30, 2007

Sekuriti Guard Saya

..................



Sekuriti di kedai saya.....

Sejak kebelakangan ini, memang banyak kes jenayah yang berlaku.

Untuk meningkatkan keselamatan di kedai saya, saya terpaksa mengambil seorang sekuriti guard yang sangat sangat gagah.
Saya telah berjumpa dengan banyak ajen untuk mendapatkan sekuriti yang sangat-sangat gagah ini.
Walaupun saya berjumpa dengan banyak ajen, tetepi saya tidak puas hati.
Akhirnya jumpalah agen yang boleh menyediakan sekuriti yang jenis itu.
Menurut dia sekuriti yang paling gagah adalah dari afrika.
Walaupun gajinya amat tinggi, saya tetap mengambilnya.

Sudah 3 bulan dia bekerja dengan saya, saya amat puas hati kerana tiada apa-apa yang berlaku.
Tetapi, masalahnya, bukan sahaja penjenayah takut nak masuk ke pejabat saya, tetapi pelanggan pun takut nak masuk....
apa masalahnya???


di sini saya ada gambar sekuriti saya, boleh anda komen???? Terima kasih.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


...............................................................

8 comments:

Masy said...

ermmm.. ok laa tu, klu takde org berani masuk, takdelah susah. ingatkan makin ramai haiwan yg masuk

HAnA-Ni-Mo-Nai said...

hooo...kalo aku mahu koma kt situ otromen oiii

umi ameer said...

ini kira gagah ker?
ini kira menggerunkan ader, ahaks..

mazudi said...

Uishh... ini yang dari Planet Of the Apes tu ker? mana ko jumpa ni. Kasik makan apa?

mazudi.com <--reactivate

nUr@dDeEn said...

Gilo punya gerun sekuriti tuh. Kalo aku, masuk kedai ko ikut bumbunglah!

huk huk huk!

achik said...

mak aih.. gerun siot.. ;p

Mak Su said...

oops, opocot!! tokojut den.. maaf tuan, eksekius me, tumpang lalu sat. lalu je.. tak nak singgah pun.. ya..mak panggil ke? saya datang.. bai bai tuan kedai

Titicaca said...

seksila sekuriti guard ko...nak pinjam..