Monday, October 22, 2007

Dah takde kerja la ni...

...................


Ko tgk cara manusia membazirkan wang sekarang. Betapa ramai lagi manusia kebuluran kat dunia ni. Sampai kereta pun nak letak berlian!!!


Kereta Mewah Prince Waleed yang ke 38.









..............

7 comments:

Masy said...

klu curik sebijik dua, takkan dia pasan kot...

*angkat kening*

achik said...

sokong kak masy.. dpt sebijik dua pun dah kayo makcik.. ;p

Azzam Supardi said...

Uish!

ad3ck said...

curik sebijik kereta tuh terus, barulaa "pakcik koyo" ;p.

Mak Su said...

kah kah kah, sah sah lah dah tak de kerja tu... and then tak tahu mana nak tabur kekayaan.. nak derma kat orang miskin, dah banyak orang sederhana miskin menderma.... ;0

Shumierain said...

biar benar pak arab ni kan..smp keta pun die letak daimon..gilekaye..ptt nya kalu dah xtau nak letak mane duit 2, bak kat aku ni..aku pon selalu sengkek amat..

Mr PenyuBiru said...

duit dah tak tahu nak ape..tu la jadiknye..