Friday, November 02, 2007

Atromen Sejati

.........................

Hari tu aku dan rakan2 pergi ke perkampungan Gutorabokertut (satu daerah di Planet Zargus) untuk bertemu dengan seorang Atromen Warga Emas sempena Aidilfitri. Beliau yang kelihatan terkejut dengan kehadiran kami yang disangka raksasa itu telah bersedia untuk 'fire' rombongan ziarah kami. Nasib baik beliau tak sempat nak 'fire'. Setelah diberitahu tujuan kehadiran kami, barulah beliau menjemput kami masuk ke rumahnya.

>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>













Inilah Atromen tersebut. Beliau baru sahaja balik dari kebun. Beliau merupakan bekas tentera Atromen. Sepanjang hidupnya, beliau telah menewaskan kira2 397 862 ekor raksasa.


................

16 comments:

Mak Su said...

ko ni tak sopan ler ngan otromen warga emas... len kali ko umpan dia ngan nasik impit ker, ketupat daun palas ker.. tentu dia heppi

Masy said...

oh kezzi sgt

debikdebuk said...

mak su:
kitorg mmg bawak benda tu semua....

masy:
Kezzi!!??? kedi ke? jgn ko hina dia, power dia mengatasi aku tau. sebab tu dia dah ada 12 org anak!!! memang power!!!

umi ameer said...

Atromen warga emas... ahaks..
Itu bukan power... itu gelojoh.. ahaks lagi.. 12 anak dia, sungguhlah atromen sejati..

Azzam Supardi said...

Uish! Kalau itu la otromen, bekas tunang jiran nenek aku pun tercabut gigi ha ha ha!

blackpurple @ jowopinter said...

Ha ha ha! Mulalah tu!

Ayaq masak said...

respek ahhh pakcik atromen! Byk gile resakse yg dapat ditewaskannye.

HAnA-Ni-Mo-Nai said...

hoh..ko ni pembuli warga tua..
ko ken aigt warga tua teras masyarakat..pokcik tu tgh latah ko pi amik gambo dia..ekploitasi
muahahha..weyy otromen..watashi nk add reader blog watashi..tlg bg email add..hantar kt laviosakura2000@yahoo.com
kalo ko bz takpe..watashi paham..ko nk lawan pakcik yg anak 12kan?kan?kan?
muahahahah lg....

hajarss said...

oohh.. sungguh gagah skali otomen warga emas itu

Izariza said...

Atromen ni yang paling real sekali hahaha ..

p.s: dia ada bagi duit raya tak? :D

Titicaca said...

cam tak cukup makan je pakcik otromen tu..

13may said...

hehhe....hehhe....

achik said...

kem salam kat pakcik otromen tu ek.. ;)

nUr@dDeEn said...

huk huk! Sib baik tak tersembur air kat dalam mulut aku nih! Ko nih debik, suke mengeksploitasi warga emas. hak hak hak!!

iNsaN BiaSa said...

ahaahahaa..suka tgk gmbr tuu..really funny...!!awk ni peminat otromen ke..??hehee...
by the way,salam kenal dr sy..jenguk2 la blog sy...

cheerio...

miz

tyrexia said...

uh.. gagah!
smpaikan salam dan ucapan.. "boleh berkenalan?"

huhu~