Monday, December 18, 2006

Superhero Council Annual Meeting 2006



SUPERHERO COUNCIL ANNUAL MEETING 2006

Tarikh :

  • 15 Dec 2006

Tempat :
  • Zargus Huge Hall, Planet Zargus

Kehadiran :

  1. Atromen Debik (Presiden Tetap)
  2. Atrowomen Titicaca (Timbalan Presiden)
  3. Batman Lizaleen (S/U)
  4. Poison Ivy Ween (Bendahari)
  5. Cicakman Ezad (Ketua Keamanan)
  6. Ketua Sektor Superhero
  7. AJK-AJK Superhero
  8. Ahli-Ahli Senior Dan Junior

Agenda :
  • Permohonan Pengesahan Superhero Baru
  • Kawasan Yang Berjaya Dipulihkan
  • Pendedahan Wajah Superhero
  • Hal-Hal Berbangkit

(minit mesyuarat seterusnya adalah rahsia Superhero Council)


Foto di atas adalah foto mesyuarat yang telah diadakan baru-baru ini. Ketika ini Atromen Debik sedang memberi ucapan aluan. Kelihatan seorang Atromen masih memakai topeng Atromen walhal beliau sendiri dah Atromen. Maaf kerana kami dapat menyiarkan foto ini sahaja kerana arahan dari council.

21 comments:

edyan7 said...

hek eleh... gambar suku sakat otromen je dibenarkan council untuk disiarkan?! tak aci sungguh... kami buat rusuhan! kami nak tengok gambar superheroes lain juga!! *angkat sepanduk*

ad3ck said...

setuju 100% ngn edyan..kami di pihak yang benar!

Mr PenyuBiru said...

ko nampak tak ader otroman kaler biru tu.diorang tu baru balik lepas bertarung ngan penyuman.kena 'blue splash' ngan aku.tu pasal kaler biru.hahaha..

razlizahazleen said...

tak taulah naper, tapi saya batman pon disuruh pakai topeng otomen..nak wat camner.otomen ketua, ikut jela..

Ayaq masak said...

Apa batman pun kena pakai topeng otromen!! Hahahha. Otromen berkepak.

zino said...

perhimpunan ni ada pemit ke tak ni..hehe

13may said...

weh...aku dah bayar yuran kan??? boleh ler join geng superhero nih...

debikdebuk said...

edyan7;
Dah tu bos superhero tu aku kannn...Ko dah bayar yuran belum nih!!!

ad3ck;
Aku bos...

penyu;
Memang biru..tapi dia kata kat aku dia menang...

razliza;
boss is always right...

ayaq masak;
Aku naikkan claim elaun perjalanan dia...

zino;
Kat Planet Zargus permit dikeluarkan oleh kerajaan aku...

13may;
Jap aku check...A'ah... dah bayar... Ko Superman 13May kan??? Ye la...ye la... ko dah bayar ansuran 24 bulan...

Titicaca said...

aku bengang tul masa meeting tu...ada ke patut penyu biru asik kentut je..aku pulak dok belakang dia..dia ingat org tak tau agaknya...punyalah busuk..pengaih..pedo...uwekkk..

debikdebuk said...

Ooo..yang kentut tu dia...... Aku ingat bau bangkai rasakse...

blackpurple said...

Huh...Aku rasa macam nak rampas kuasa jer ni......

edyan7 said...

tak de maknenya aku nak bayar yuran... kat umah aku ni banyak semut api...takde pun sorang superhero nak tolong...huhu... asyik bunuh rasakse je... yg kecik-kecik tak mo bunuh pun...! hahaha

tapi.......aku org awam...nape mintak yuran? woi...kawan-kawan... otromen debik nak paw aku! jgn bayar yuran kat dia!

cuaca said...

ada tak yang merusuh time meeting tu atau yg tunjuk perasaan ker....

CIKGU ZUWAIRI said...

terima kasih kerana sudi membaca blog aku. tioman mmg best, sampai sekarang aku masih terasa kebestan berada di tioman. nanti ada masa aku tulis kat blog aku pasal tioman

MAMARISYIA said...

kenapa perhimpunan ni aku tak tau..ke ko saja nak sembunyikan dari pengetahuan aku? ke takut ko dah ilang kuasa kalau aku pegi perhimpunan ni jugak??..hah?hah?

laddyberd said...

ha..ha...ha...

ada persidangan jugak...

aperpon,aku nak gelak dulu la..

ha...ha...

zino said...

selamat tahun baru.. semuga otoman terus releven dalam tahun 2007..

akmar said...

otomen - anak buah aku suka nih!

Mazudi said...

Hoh!

ween said...

hoit bila nak hapet ni woiiiii!!!

kepada sesiapa yang lum bayar yuran sila tampil kehadapan debik nak debik sekali...

13may said...

hello...saja mai cuci sawang:))