Friday, December 15, 2006

Maafkan aku sahabat...Aku kecewa...

A'kum semua...

Since you all rindukan aku....aku akan tunjukkan beberapa perkara yang amat mengecewakan aku sepanjang aku berada di Perlis... Ko perhatikan gambar yang telah aku rakamkan. Kadang2 rasa bangga dan kadang2 rasa terhina apabila melihatnya... Aku xmahu ahli keluargaku dipermain-mainkan... Sebab itulah aku lama tidak mem'blog'. Aku berada di kampung untuk membincangkan tentang kebiadaban ini.

Aku minta maaf la sebab lama tak blog. Tapi aku rasa aku perlu pergi memaklumkan pada ahli keluargaku yang lain. Aku ada bincang dengan titicaca, dan dia minta aku yang uruskan semuanya sebab aku lelaki. So, nak tak nak...kena la aku handle...

Aku juga nak mohon maaf sekiranya ada juga yang tidak puas hati apabila aku tunjuk gambar ni. Harap kita semua dapat bersabar...

http://i133.photobucket.com/albums/q58/debikdebuk/Ultramanssss.jpg

13 comments:

razliza said...

jgn..jgn..tu keluarga korang yang jauh2 telah disupah menjadi batu dan ditawan oleh spenderman..

Ayaq masak said...

Oh kesiannye.

achik said...

otromen telah dipasung... sian


lompat2 blog sampai ke sini plak... tumpang komen skali la yea ;p

edyan7 said...

hahahahaha... aku tak mo komen apa...ni kira komen membina jugak ni...hahhahhaha... dah jadi patung sume...tak leh gerak! hahhahah

debikdebuk said...

razliza;
ayaq masak;
achik;
edyan7;

Aku sebenarnya tak kisah langsung diorang nak buat mainan tu tapi patutnya aku dapat la claim royalti kan. Lepas gak duit beli uniform baru kami...

zino said...

debikdebuk..
nak minta royalti?.. macam tak sedar diri je.. sape tiru sape ni? hehe

debikdebuk said...

Zino;
Tu la ko... semua tak tau selama ni atromen dok kat Malaysia. Kitorg malas je nak claim kat kerajaan jepun yang buat cerita kitorg.

Mazudi said...

Itu hadiah tikam tikam tu ker?

Mr PenyuBiru said...

hahaha..[gelak orang jahat] jauh jugak yer keluaran produk2 aku dipasarkan..hahaha..[sambil kira keuntungan]

debikdebuk said...

mazudi;
Tikam??? Takkk..tu org yang berniaga je...

Penyu;
Oooo...ko la selama ni ek!!! Hulur la royalti skitt...

cuaca said...

tragissss

big_bigger_biggest said...

Biasa ler otomen, kat perlis kan ada shahidan k. dia tu sebenarnya ketua segala raksaksa. sbb tu dia anti sgt dgn korang.

terkenang semasa main bowling & snuker dgn bos atromen....

laddyberd said...

oh.. kesian sungguh... (aperpon, tetap nak gelak.. kah..kah...kah...)