Wednesday, November 22, 2006

Nape la aku tak pegi toilet time exam tadi???







Hari ni aku exam. Baru hari ni paper last. Lepas exam aku pun nak pegi la toilet lepaskan hajat. Toilet tu dekat area2 dewan exam tu jugak. Ko tau apa yang aku nampak. Mesti korang tak tau. Ni yang aku nak citer ni. Aku nampak........ nota untuk exam dalam toilet tu. Maybe subjek lain kot. Aku pun check la, rupa2nya...subjek yang aku ambik tadi. Bukannya toyol...tapi satu buku terusss...
Astagfirullah.....


rugi pulak rasanya tak buat2 pegi toilet time exam tadi... hehehhehe... tangki tu siap ikat dengan tali rafia lagi...kalah tandas putrajaya...

17 comments:

ad3ck said...

mak hai..tak pandai cover tul mamat yang letak kat situ..cheh..

ko patut cakap "nasib baik aku tak pegi tandas mase exam tadi"..hehe..

betul, tak baik ar meniru..klu meniru, selain ko tipu examiner, ko tipu diri sendiri..:)

debikdebuk said...

ad3ck;
"nasib baik aku tak pegi tandas mase exam tadi"... ok tak macam tu?

zino said...

hai .. mana peginya blog yg dulu..??

rugilah tak pergi tandas awal sikit hehe

Titicaca said...

laa..aku kena setuju dgn kenyataan ad3ck lagi laa..
walaupun aku tau kalau aku di stituasi cam ko, aku akan rasa rugiiiiiiiiiiiiiii tak pegi toilet awal2..apapun, ni Allah nak selamatkan ko dari dosa menipu dan menyelamatkan ko masa depan..
kalau dah menipu sekali, musti naik syok dan nak tipu lagi masa2 lain nanti.

razlizahazleen said...

moral of the story: pegila toilet tetiap kali exam..hahahha..

edyan7 said...

fenomena biasa tu...cuma kes ni dapat bahan bukti huhuhu...sempat jugak ko gi amik gambar ye debik! zaman yan dulu tak de camera... apa tah lagi cameraphone! kalau tak boleh buat kenangan...kui...kui..kui

blackpurple said...

Kena letak 'pengawas exam' kat toilet gak tu...tak pun pasang CCTV..Hehehe

weAr said...

nasib baik aku tak dibenarkn pegi toilet time xm kt sini..-klo la student bleh g toilet..bkn buku camtu jer..jadi library kot toilet tu..

time skolah dulu pn aku jmpa buku dlm tnds time xm..tp kejamnya,buku tu smer buku tauhid,feqah..lg sedih,ader bhgian photostat al-quran..dorang da terdesak ngt la tu..

debikdebuk said...

zino;
yang dulu dah dihujrahkan ke lain. Tak gi toilet pun takpe,aku score subjek tu.. Hhehehhehe... riaknya..

titicaca;
setuju lagi..aku rasa ko dah lupa segala apa yang telah ad3ck lakukan kepada kita. Ko ni baik macam bawang puteh laaa..

razliza;
rugi oo... tapi baru semalam aku tau sapa punya buku tu. Tu buku budak kelas aku.

edyan7;
jangan salah guna camera dalam tandas dah.. hehehhe..

blackpurple;
kang cctv tu dapat ambik gambar hantu sebab dalam toilet banyak setan.

wear;
kalau jadi library susah gak sebab nak kena sediakan kad perpustakaan lagi, pengawas lagi, eeeiii...susah gakk.. Kalau dah terdesak, semua benda sanggup kan?

cuaca said...

macam tektik aku time study dulu sampai 2x pergi tiolet nk belek toyol...

Mr PenyuBiru said...

aku musykil la,ko ambik exam apa hah?? kat mana?? pah2 , naper lepas exam ko pegi toilet? siap ambik gambar lagik. bahaya la ko nie,ambik gambor dalam toilet.lepas ni kalu aku nak masuk toilet,aku kena check dulu,ko ade kat dalam tak.takut nanti ko ambik gambor aku lak.hehe..

debikdebuk said...

cuaca;
teknik tu rupanya dah berzaman lamanya...


penyu;
ko jangan risau...gambar ko dah ada dalam simpanan aku...gerenti selamat.. nak original copy...RM5000 cukup la..

mazudi said...

Ini trick zaman 70an ni, ada lagi eek. Agaknya penjaga exam tu pun dah tak ingat dah yg trick cenggini masih ujud lagi, tu yang biar jer tu.

Pasni, tugas utama aku bila nak kena jaga exam ialah cek tandas dulu.

elly said...

la exam jugak ke...tapi aku memang tak pernah pegi toilet baik sebelum atau selepas kalau time exam..tak rugi la kalau ko tak tgk pun..kalau apa pun result atas usaha ko sendiri

debikdebuk said...

mazudi;
alamak...mesti student ko bengang ngan aku sebab bocorkan teknik tiru ni.

elly;
tu la, yang penting aku jumpa lepas aku jawab exam.

weAr said...

apsal tnds kt mesia kotor ngt ar?sepemantauan aku kt sini,x jmpa g tndas yg cam kt mesia..mngkn orng mesia pn patut guna tisu gak kot.huwaa..kena lah niat istinjak pasni...

debikdebuk said...

wear;
nawaitu... macam mana niat ek..??

kalau sikap pengotor masih ada, macam mana nak bersih.