Monday, November 06, 2006

Aku,Isteri,Anak...


Sempena hari raya tahun ni, aku dengan gembiranya menayangkan gambar aku,isteri dan anak aku untuk tatapan bloggers sekalian. Ermmm..nampaknya ada masalah sikit dengan kamera aku ni. Tu yang gambar tak la berapa clear sangat kot. Anyway..itulah aku... Ini gambar raya pertama aku dengan anak aku yang lahir pada 1 Mei lepas. Ok la.. mesti korang nak enjoy dan tatap muka aku puas-puas...so aku taknak ganggu korang semua... Adios,amigos,senorita..




p/s: Entry akan datang, aku akan paparkan gambar aku dengan titicaca beraya di kampung untuk tatapan semua. Kali ini betul punya. Aku paparkan wajah aku dan titicaca secara real. Jangan lupa masuk entry aku tau....

11 comments:

mazudi said...

Huk aloh. Tak nampak apa pung.
errr.. hensem ker.

debikdebuk said...

mazudi;
ensem?..ntah la... bini aku cakap aku ni hensem orangnya...

Ayu said...

hahaha akan ku nantikan gambar2 itu :P

debikdebuk said...

ayu;
ok,ok,...

blackpurple said...

Apa ni tunjuk gambor kabur...tak aci la macam ni...hahaha.....

debikdebuk said...

blackpurple;
kan aku dah kata, kemera aku ada problem... hihihihihihi...

me! said...

alamak, bestnya tengok gambar ko deb...nanti aku nak tengok lagi ah..takpun aku print out je lah,nanti aku nak tengok lagi...

debikdebuk said...

me!;
ni perli ke apa ni?? Kao ni cari pasal nakpak... dah la kau tu senyap je...baru ni la nak muncul semula... kang aku debik kang...

zino said...

nak tatap macam mana kelabu asap hehe

weAr said...

ni kamera br pas kuar peti ais ni..cam ader kepingn ais kt dpn lens..tper²nk cepat g masjid ar tu kn?

debikdebuk said...

zino;
aku dah cakap...kamera aku... hehehe..

wear;
mungkin gak ek...sejuk sangat.masa tu kampung aku hujan renyai2...