Wednesday, January 07, 2009

Yang patut dan tak patut...(2)

....

kat sini adalah n3 yang lepas. Kini aku sambung sedikit.



Aku nak bagi warning kat korang dulu sebelum tgk. bukan apa, hasil dari pemerhatian aku, dalam n3 yang lepas ramai yang mengalami trauma dan tekanan jiwa apabila melihat gambar tu. so, mungkin anda akan mengalami masalah yg sama serta kurang selera makan utk beberapa hari berikutnya.













yang ni dua2 pun TAK PATUT!!!!!


adios amigos~

...

23 comments:

Masy said...

mcm jahanam! hahahahahaha

Mr PenyuBiru said...

ko pun sama, tak patut jugak. aku pose dowh! huh!

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

y aTUHANNNN
sesungguhnya watashi dalam keadaan kegelian
ahahahah

Ms Nyubik said...
This comment has been removed by the author.
achik said...

cilakak je!!!

paiseh said...

g-string tuh..!!!!!!!!!!

Jard The Great said...

ape kes diorg buat camtuh?? hehe

ingat lelaki boleh seksi yg menghairahkan mcm pompuan??

mana bole wei!! (melainkan diorg trim bulu kaki dan ade bentuk kaki yg menawan.. hahaha)

debikdebuk said...

masy:
memang jahanam kan?

penyu:
hahahaha...tak patut ko cakap gitu...

hana:
aku dah bagi amaran kan????

comment:
Laaa....comment deleted..ingatkan blogger baru..

achik:
memang cilakak n jahanam..

paiseh:
tau ko yerk? ko pun pakai kan?

jard:
aku tau ko sedang ghairah tgk gambo tu. nak save dalam laptop la tuh...

Jard The Great said...

alala... kan kita nih kembar.. aku kena contohi ko la pasnih.. muahahaha..

ko buat camtuh ker?? aku ikut ko jer nih...(ingat.. buat benda2 elok jer...)

Mr PenyuBiru said...

debik dan jard??

apekah?? adekah??

oh tidak!!!

Mak Su said...

har har har, posing ayu ler tu?

ku tak sempurna said...

muahahahahahhahha...

mmg aku trauma :P

aim-a said...

laaaaaaaaaaaaaaaa...........jard ngan debik pulak ke? opaq ape cite? hehehhehe :P

ko dah try kesemua gambo tu ke debik? senyap² ye...post laa pic ko pakai camtu..sure semua org muntak hijo..hahahhahha :p

aim-a said...

kesilapan ejaan bg komen diatas:

muntak = muntah :D

su said...

memang x patuttttt! hahahaha!

Jard The Great said...

mangkuk hayun la encik penyu dan aima.. adik-beradik la... like brother like sister..

(p/s.. aku ttp setia pada yg 'satu' la.. muahaha..)

debikdebuk said...

jard:
kita kembar lain mak, lain bapak..

penyu:
ha'ah penyu... kami masih dalam proses mengenal hati budi..apa2 pun saya akan jemput ok..

mak su:
ayu la tu sangat...

ku tak sempurna:
kan aku dah warning..

aim-a:
opaq tak memenuhi ciri2 idaman... kalau aku pakai mcm ni, ko nak no phone aku lak.. terpikat dgn keseksian aku..

su:
hahahaha... tak patut sangat2..

jard:
a'ah la.. korang ni.. aku young brother.. jard elder sister...

zonaku said...

biar betul!!!!
seb baik pandangan belakang.
aku x berani nak pikir camana pandangan depan!!!
ngeri!!!!!!!

saya said...

mc iras2 debik je tuh. mwuahahahaha....

aim-a said...

debik...zonaku nak tgk pandangan depan plak tu...hahhhahah :p

jard..rileks laa...takkan dah cuak kot..ko ni cpt tul cuak..ahhahhaha :p

DeeN said...

Macam gampang jerk.
Er.. bukan ko. Tu, tu, yg mangkuk jamban tuh. Cheh, taun sungguh.

biskutrajin said...

uish....'lawo' sungguh

ad3ck said...

ya Tuhan. Nak muntah ku tengok. Debik, tolong jgn ikut fesyen cenggitu, tolong ye.