Wednesday, January 14, 2009

Transformasi...

...

Kalau Jard cerita tentang Transformersnya, aku lak nak cerita pasal transformasi artis2 kita... cekidaut...































adios amigos~

...

18 comments:

Mak Su said...

ada beberapa yang aku tahu wajah2 mereka before and after, tapi ada yang macam tak percaya ler... :p

Masy said...

dua yg last tu hahaahhahahha

tp izwan pilus nyer muke mmg jadi lain arr eh. gaknye klu aku jadik artis mesti korang x kenal aku dah sbb btambah2 cun ahakss

Jard The Great said...

wahai adik kembar ku debik... aku tgh syok makan cengkodok pisang depan pc sambil melihat-lihat blog mu...

Perggghh!!! terus terkuar seme makanan dari mulut aku sbb tak tahan ketawa..

ko kena bertanggungjawab neh!!

aku lapar balik.. huhuhu...

Ayaq masak said...

Wohhh mawi zaman dolus2.

kakLuna said...

ahak..izwan pilus nya gambar masa matriks lah tu..lawaks..mmg benci gambar matriks..background dah le merah

13may said...

hoh?

aim-a said...

gambar aku mane? aku kan artis..hahahahaha :p

artisticklytouch said...

ha ha mana kau dapat gambar izwan pilus tuh, aku rasa dia sendiri takde simpan gambar tuh

aku kenal dia masa muka dia masih macam tuh lagi haha

sekarang dah cantik

aRaBeLLa said...

euwww muke saiful MI dah cam ponpon..

su said...

terkejut haku!

ade ke patut gambar yg last cam gitu ghupernyer! hahahaha!

n i e s h a said...

hehe..lawakla..
sian kat datuk k..
klu la die tau rupe siti dulu camtu..:P

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

ardinihumaira said...

siti tu...! hehe

emunnn said...

yg tang cicakman 2 aq heran,saper fesyen designer dye????cian apekkkksss.........

@juera said...

lain btol wajah izwan pilus..huhu...

s1t1 2uL41k4 said...

aku paling suka tengok mawi n izwan pilus..

arifadela said...

gua pelik seketika...
dulu siti cam 2 ke???
hahahahah

Anonymous said...

menangis aku dibuatnyer.... Knape x boleh berhenti nih