Tuesday, January 06, 2009

IKLAN



...


Akak aku tu sekarang dok teringinkan Macbook tu. Tapi harganya yang mahal menyebabkan dia menangguhkan dulu beli Macbook tu. Aku ada kawan seorang dealer Apple Macbook. Kedai dia kat KL tu. Aku ingat nak ambik satu bagi akak aku. Bayar ansur dengan kawan aku tu. Boleh katanya...


So, sapa2 yang nak laptop murah2 ataupun Macbook yang murah bolehlah gi ke kedai dia. Kalau beli dalam kuantiti banyak lagi la dapat diskaun. Ada tiga design yang ada.





Macbook (kaler putih) 9 unit SOLD OUT






Macbook Nano 7 unit SOLD OUT







Laptop With Apple. Yang ni yang tinggal. Ada 15 unit lagi. Berminat? Gi kat kedai dia. Cepat la, kang abis lak...




hepi besday kat mamat hensem sorang ni. Muka still lagi babyface. Moga dimurahkan rezeki dan diberkati Allah... Amin...


adios amigos~


...

17 comments:

ad3ck said...

Reseb kan ku 8 biji. 8 biji epal je, yg laptop tuh jual kat besi buruk. ahahaha.

happy buzzday yang ke? ;p.

paiseh said...

gua mau 2 kilo...!

Jard The Great said...

aku nak orange... takde jenama oren ker????

nak satu karung!!

Masy said...

cam cilaks je yg last tu hahah!!

hepi bday dude. bile nk sambut sama2 dgn aku? tp aku takmo epal kat laptop tu heheh

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

happy birthday debikkk

ko bkn baby face

bapakface

ahakss

moga pajg umur murah rejeki

zonaku said...

kalau ada mamplam aku mau la... epal x cukup kick laaaa....

happy besday

saya said...

miyahahahaha...mujur jenama apple.. blh lagi pikir idea. buatnay jenama badak? harusssss.. mana nak carik badak lekat selotape kat lptp tu???

debikdebuk said...

ad3ck:
ko try cari kat Jusco, banyak epal kat sana... besday aku yg ke 16... sweet 16 gitu...

paiseh:
aku guna kati la..

jard:
oren masam la... mahal lak tu...

masy:
besday ko bila? epal tu mmg aku makan laa..

hana:
tengkiu... tengkiu... bapakface?? orait gak tu..

zonaku:
tengkiu... ko ni sama la dgn bini aku suka mempelam..

saya:
kalau jenama badak, cukuplah dengan lekatkan kuih cucur badak kat laptop tu... kecik sikit...

achik said...

hahahampeh..

hepi besday..

DeeN said...

Hepi besday kat hang. Nak hadiah? Ok, nanti ku hadiahkan epal, nak?
Er..epal plastik. Hahaaa..

aim-a said...

hepy besday pakcik debik...hahahhahhahaha :p

epal? ape kelas....pepaya ah..yayayayaya :p

opaq said...

selamat harijadi debik...!!

aku kasik adiah epal kat ko...

meh bak sini alamat...

email kat aku..

opaquexzclon@yahoo.com

Mak Su said...

aku pun minat macbook tu, nampak anggun jer, macam aku jugak. eh!

chop!! besday ko? hari ni? sama ngan jardness?

tahniah, hepi besday....

Mr PenyuBiru said...

hepi besday lelaki muka baby dan kembar juga kembor tak sejantina ko ! hik3..

so, bila mau tiup lilin dan potong kek sesama.hahaha..


ps: babyface kunun. caitt!

Mr PenyuBiru said...

apsal komen ku jadik gitu ek.

ku tak sempurna said...

aku nak laptop with apple..

green apple tau... hikssss :P

wear said...

bad apple.

saengil cukahae debik!!