Monday, January 12, 2009

macam2 la..

...


aku masih xde mood lagi nak bercerita ceriti.. so, tgk la gambar2 kat bawah ni..

















adios amigos~


...

13 comments:

Jard The Great said...

gmbr pertama mmg tak boleh terima la.. hahaha..

buang duit jer buat banner tu...

Masy said...

sapelah yg buat iklan tu, cam hampeh! hahahah

Mr PenyuBiru said...

itu hari kat KLCC ko ade pakai baju ade sign cam no 2 tu kan?kan?

en_me said...

salam senin..

Ayaq masak said...

yang first tu...haih....

-_-

debikdebuk said...

Jard:
xtau la takut dia salah buat ke apa.

masy:
mmg hampeh

penyu:
mana adaaa... itu ad3ck...

en_me:
salam senin..

ayaq:
hehehehe.. hampeh kan..

opaq said...

yang kecik tu nampak macam sesorg yang ku kenal dalam dunia blog..

ko eh??

DeeN said...

Hahaha..
Tak bleh blah sungguh.

Mak Su said...

kreatif betul org yang buat iklan/signboard/amik gambar tu, hilarious

achik said...

sian tul yg last tu.. ekeke.. ;p

Masy said...

gmbr last tu xde org komen pon. hehe

TedungS said...

haha.. aku igt badak tu kentut. pekaba bro?

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室