Wednesday, January 09, 2008

Gambar Skandal


..............




Sejak klip video seorang menteri ni keluar, ada juga orang ingin menganiaya aku dengan memaparkan gambar sensasi ketika aku menyelamatkan seorang awek. Paparazzi telah menjadikan gambar aku ini sebagai salah satu cara untuk memalukan aku. Apa boleh buat... nasi dah menjadi bubur. Namun aku siarkan juga gambar tersebut untuk tatapan kalian....









aku tertekan!...aku tertekan!... aku ditekan opss...


adios amigos...

...

8 comments:

mazudi said...

Huh. Kontroversi ni.
err.. camana mende alah tu nak ber kissing eek? Boleh ker?

Mr PenyuBiru said...

errr..famili ko maafkan ko tak?
errr..rakyat dari planet ko dapat maafkan ko tak?
err..ko dah lepaskan semua jawatan ko tak??
pahni ko kena buat road tour tuk menerangkan keadaan sebenar ye.

umi ameer said...

you are one scandalous person la debik!
kih kih kih.. a ah.. kuarga ko maafkan ko tak?

debikdebuk said...

mazudi:
kena pandai2 la...

penyu n umi:
"keluarga saya maafkan saya, ada orng ingin menjatuhkan saya..."

nUr@dDeEn said...

Hehehe ... apsal ko tak fire jek cctv tuh. Er.. tp xper, ko kan pakai topeng jek. mana ada org perasan ko hhahha

Titicaca said...

sempena Maal Hijrah ni aku mewakili keluarga memaafkan ko..ni sumer politik mahu menjatuhkan ko..kami paham...mueheehhee..

iNsaN BiaSa said...

fullaammaakkk...!!mmg kontroversi sungguh...tp xpa..bukannya nmpk muka hg pun..hehee

Mak Su said...

amboi,... senyum seikhlas hati tapi tertekan