Sunday, January 13, 2008

Iklan Jual Motor

.......................



A'kum semua. Korang nak beli motor tak? Ni ha, kawan aku nak jual motor dia. kira murah2 dah la. Dia nak jual sebab sejak menggunakan motor ni cara dia berjalan dah jadi macam King Kong. So, dia takde pilihan lain, kena la jualkan motor ni. (Atas nasihat doktor). Accident free tau..



Jenis: Dia pun tak tahu

Warna: Kuning belang2

Tahun:
2004


Harga: RM15000 (nego) beminat hubungi aku (debik) sebagai brokernya...








Di sini aku sertakan gambar motor yang korang mungkin nak beli tu...


















adios amigos

9 comments:

Mak Su said...

fuiyooo.....!!!!!! boleh lenguh ketiak tu

umi ameer said...

kah kah kah.. ade ke sesapa yang nak risk sakit tangan and ketiak?

mazudi said...

Huh.. seksanya. Macam orang kena ukum jer.

achik said...

adeh!!! krem ketiak siot.. ;p

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ahahahaha
adoila.............!!!!
watashi gelak guling2 nih
lenguh gila siottt

ad3ck said...

ini kalau titi yang bawak sure kene berdiri neh haha..err laaariiiiiiiii!

titi, just kidding. ;p.

Mama Risyiariana said...

kah kah kah...bengong punya debik...ini mau bulu ketiak pun nangis pasal tak sempat nak panjang!!!

kakLuna said...

benci la ko ni debik. benci benci. mengenakan orang upa nya. :P

tyrexia said...

hahahhaha!!!

err.. ketiak berkerak ni boleh ke? nnt org nmpk angkat tinggi2 cmtu, malu r.