Thursday, April 12, 2007

Artis Malaysia


1) Kumpulan Rock yang telah mengerjakan Haji.
Abang Haji.........KUMPULAN BAJI

2) Kumpulan yang tak akan buat show pada bulan lain kecuali bulan 9..
SWEET SEPTEMBER

3) Penyanyi yang paling demand...
HETTY COST ENDANG

4) Kumpulan yang berasal dari Bukit Gasing
KUMPULAN SPIN

5) Penyanyi yang paling berat dalam sejarah
ABOT (dalam bahasa jawa bermaksud berat)

6) Kumpulan Orang Asli Paling Berjaya
O.A.G (Orang Asli Gombak)

7) Kumpulan yang paling murah menerima bayaran..
SCOIN (pakai syiling jer)

8) Kumpulan Nasyid yang terdiri dari orang jawa
AL-JAWAHER

9) Kumpulan Rock yang Paling wangi
MAY (Bau Sabun)

10) Kumpulan Rock Paling Bahaya
AMUK

11) Kumpulan Rock Yg Terdiri dari Bomoh Professional
MANTERRA

12) Kumpulan Rock yang takut mandi pagi
GIEGIEL

13) Kumpulan Rock yang selalu kena migrain
HEADWIND

14) Kumpulan yang mudah berpecah
KRISTAL

15) Kumpulan Rock yang makan nasi pakai tangan kiri
LEFTHANDED

16) Kumpulan yang ada power
KEMBARA (sebab ader DVVT)

17) Kumpulan yang terdiri dari pesawah
PADI

18) Kumpulan yang paling popular di pagi raya
TOO PHAT (ketupat)

19) Kumpulan yang selalu gi konvoi..
XPDC

20) Penyanyi yang sentiasa tua
TO'KI

21) Kumpulan yang kejap cantek kejap hodoh...
PRETTY UGLY

22) Kumpulan yang takleh nyanyi kat Europe
METALASIA

23) Kumpulan yang boleh lihat tapi tak leh pegang
4U2C

24) Penyanyi yang tak pernah kena speed trapppp..
MELLY GOESLOW

25) Kumpulan yang sentiasa menyambut 'HARI GURU'
TEACHERS PET

26) Kumpulan yang susah nak sakit
MEDICINE

27) Kumpulan yang berkerjaya tapi pendek umur..
DR. KRONIK

28) Kumpulan yang buat show kat everest
IKLIM

29) Kumpulan yang kena samak apabila di sentuh
BLACK DOG BONE

30) Kumpulan Paling berani..
KAMIKAZE

31) Kumpulan yang paling di hormati
KUMPULAN DEWA

32) Kumpulan yang memperkenalkan Roti Boy di Midvalley
NEW BOYZ

33) Kumpulan yang menggunakan paling popular di jalanraya
KUMPULAN NASYID HIJJAZ ( Honda Jazz tuh...)

20 comments:

Masy said...

kumpulan yg tak pernah buat album:
Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP)

weAr said...

LOL..sper ar yg tader keje pk bnda ni..

debikdebuk said...

masy:
ha ha ha... ko memang pandai la masy...

debikdebuk said...

wear:
itulah keje orang yang takde keje...

zino said...

debik..
ultraman pun rock jugak ya.. hehe

13may said...

hehhe....dasat gak kumpulan semua nih...hahha

debikdebuk said...

zino:
atromen pun ada emosi dan perasaan...

13may:
tu belum masuk kumpulan spring, crossfire..dll...

ad3ck said...

34) Kumpulan malas nak layan
KUMPULANTAKKOLA

bang_gugar : said...

salam,
tmpang lalu..
hahaha.. gusi aku dah lenguh menggelakkan entri ni.. mmng mklumat yg pling baru aku tau tntng artis2 melayu malaysia..

(",)

razlizahazleen said...

saya minat kumpulan yang masy sebut tuu..$$$$

kakLuna said...

kumpulan yang tak risau musim2 ujan nih:-

kumpulan UMBRELLA

debikdebuk said...

ad3ck:
itu nama kumpulan ko ke?

bang gugar:
banyak lagi nama kumpulan2 lain ni.

lizaleen:
aku pun suka kumpulan tu...paling kaya beb...

kakluna:
Pepatah sediakan payung sebelum hujan memang kena la dengan dia...

achik said...

kumpulan yg membantu mencari info dlm internet...

SEARCH

Ayaq masak said...

Kumpulan yang takyah naik kapal terbang kalau nak pi merantau:

Kumpulan WINGS. :)

Mr PenyuBiru said...

kumpulan yg terdiri daripada jin-jin
JINBARA

ps: nama ganaz dan menakutkan.pakaian cam kaki pukul,tapi bila dengar lagu "farhana oo farhana.." aduss! lemah jantung den mendengornya.

debikdebuk said...

achik:
memang perlu kekalkan kumpulan ni kan?

ayaq:
lebih kurang sama dengan chicken wings laa...

penyu:
Aku pun tak paham nape begitu leleh sekali lagu kat Malaysia ni...
Aku tau...mesti ko die hard fan Jinbara kan...kan??

Mr PenyuBiru said...

huh! xde kuasa aku nak layan kump cenggitu.(naper tiba2 tergiang-giang ditelinga aku ini lagu farhana ooo farhana..ni)

debikdebuk said...

penyu:
oh..Farhanaaa aaa aaaa... tak baik tipu diri sendirik...

TedungS said...

haha.. ko mmg tkde keje dah ni

debikdebuk said...

tedungs:
Ini la keje orang takde keje...