Sunday, April 15, 2007

Argh...exam fever....


Ini la jadual exam aku...(click kalau tak cukup besor)


33 comments:

bang_gugar : said...

salam,
bola sepak/sepak takraw tu pukul 2.30.. bntut kuali la jawbnya nnti

(",)

debikdebuk said...

yang tu test amali....yang ni test teori lak...

blackpurple said...

Ah..malas la nak klik....

Ha ha ha...

lindosh said...

yg fire resakse ngan terbang tu menarik.. amat menarik huhuh

debikdebuk said...

blackpurple:
malas??...malas nak buat guane?

lindosh:
yang tu subjek untuk student cemerlang saje..

weAr said...

tayah stdy paper..

debikdebuk said...

wear:
takyah study??? apa ko nak mamposss???!!!!

Masy said...

subjek mane paling byk jam kredit ni? meh aku cek lg skalik.

ruru said...

mem'fire' raksase pun de dlm silibus??
ish..ish..sapa punya anak murid ni..

debikdebuk said...

masy:
subjek fire rasakse tu la... 15 jam kredit tu...

ruru:
untuk selamatkan bumi,kena belajar subjek tu...

Ayaq masak said...

Haha patotkah aku mempercayainye.

debikdebuk said...

ayaq:
Patutttt.... kat U** je ada tawar subjek terbang n fire tu....

kakLuna said...

uish..beda'ah

debikdebuk said...

kakluna:
kenapa?....tak pecaya...?

achik said...

nasib exam terbang tu last sekali... kalau cedera takde la miss paper lain... heh ;p

Cik Kema said...

salam... tumpang mengulor jap. tgh takder mud nak wat keje ;)

ad3ck said...

ahaha. beginner cam ko jer yg kene amek subjek fire tuh. semoga berjaya hendaknya.

debikdebuk said...

achik:
diorg dah pikirkan semua tu. Menurut senior2 aku, memang ada yang hangus ketika menjalani ujian tersebut...

cik kema:
ko nak jadi ulor kena baik2 dengan si blogger tedungs tu...

ad3ck:
aku patut transfer kredit subjek ni tapi disebabkan aku nak score subjek ni, aku amik laa.

Mr PenyuBiru said...

haha..ko punye exam tenis ngan fire resakse tu clash la.camno?

ps: ko memang hampeh! eii! mencik!mencik! (sms ptg tadi)

mazudi said...

haha. I'm back.

Aku tak klik pun. Nampak macam banyak jer. Exam apa ni?

Aku dah pindah url.

zino said...

apa benda tu? tak nak klik lah.. hehe

bang_gugar : said...

salam,
utk bola ngn takraw tu dah bca buku ke blum..
(",)

debikdebuk said...

penyu:
aku ambik exam tu bergilir2. Kejap terbang..kejap tenis...

mazudi:
lama tak dengar berita... ingatkan dah tak dok kat bumi lagi...

zino:
itulah subjek aku amik semata2 nak selamatkan bumi...

bang_gugar:
sdg baca la nih... soklan undang2 permainan la yang leceh skit...

azzam bellamy said...

ko nak blajar main takraw dgn aku? aku terer, beb! kalu ko blajar dgn aku bermakna aku adalah pensyarah yg paling kacak kt tmpat ko blajar tu..hahaha!

serius, beb! (dgn muka garang)

tumpang lalu..

debikdebuk said...

azzam:
kalau muka ko garang...tak kacak la tu...

TedungS said...

huih, mach 55. boleh tercabut bulu idung tu

Leeds Al-Malique said...

aku pun tgh exam fever..

uwaaaaaaaaaaaaaa penin!

bang_gugar : said...

salam,
ko baca buku undang2 naik jadi pengadil ke?..

debikdebuk said...

tedungs:
sebab tu atromen pakai cover idung time terbang...

leeds:
selamat datang ke kampung penin lalat...

bang_gugar:
yang ni test exam biasa je...nak jadi pengadil kena amik satu test lagi...


Kiranya dah abis blajar ni aku akan jadi Atromen Pakar laa...

achik said...

lupa nak tanya.. ko dah amik insurance ke utk exam terbang tu??? malang tak berbau... hahaha ;p

debikdebuk said...

Lecturer aku dah sediakan alatan keselamatan... So, apa2 pun...utamakan keselamatan...

bang_gugar : said...

salam,
hai.. bnyaknya test.. jadi pengadil kampung je.. main tibai.. hahaha (",)

debikdebuk said...

bang:
kat kampung takyah pengadil pun takpe... hahaha