Tuesday, August 07, 2007

True color...

.......................................




Hari ni, aku bukak e-learning. tetiba ada satu note untuk aku.


Dalam e-learning pagi tadi... "debik (bukan nama sebenar) saya tak dapat datang kelas, so, can u handle the class today?"

Aku ok jer... Kelas tu dari kul 8 sampai 10. aku datang kul 8.30 n tamat kul 9. Dalam report, kelas tamat kul 9.45 pagi.


Balik dari kelas.. dapat SMS, "To debik(bukan nama sebenar), physiology class today dibatalkan. THIS IS NOT A JOKE!!!!"


Lecturer ramai yang meeting kot... Bagussss..... yippieee@yahoo.com.muahahahah...


Itulah true color of students..


Sekian, terima kasih....

25 comments:

Mak Su said...

kelas batal.. akaq suker, akaq suker

13may said...

hehhe...time dekat exam baru nak kelam kelibut...hahha :D

ad3ck said...

hinilah jadinye kalau ko yang handle klas haha. kelas yang dibatalkan mmg menjadi impian setiap insan(student) haha.

achik said...

kelas batal??? yahoooooooooooo!!!!

blackpurple said...

Boring la, asyik batal jer. Orang nak belajar nih!

TedungS said...

kalau aku gantikan lecturer, konpim tkde klas langsung heheh

debikdebuk said...

mak su:
aku pun suker...

13may:
biasalah tu...

ad3ck:
rasa macam mimpi laaa..

achik:
nak melompat je rasa...

black:
tak baik hipokrit...

tedungS:
apa2 pun aku tetap handle class tu...

Titicaca said...

hoj! sapekah lecturer itew? tentu sekali bukan aku sbb aku suker mendera..muahahahahahhaa..(*gelak ala evil)

debikdebuk said...

titicaca:
alaa...kawan ko gak...sapa lagi.... (aku kira, semua lecturer adalah kawan lecturer yang lain)

ad3ck said...

debik:
psst debik, sape name lecturer ko tuh? habaq mai la. ku tak g tau titicaca.

titicaca:
nnt ku g tau name lecturer debik, pastuh ko report k.


*cube melaga-lagakan pihak lawan hahahaha (gelak langsuir)*

debikdebuk said...

ad3ck:
ko ni memang 'fire stone' la... Grrrrrrr....(macam rimau)

ah kim said...

Salam.

Lu kasi kaler itu student lo! Wa moleh supply water-colour, paint, acrylic, pencil colour. Lu bikin muka lia olang kalerful. Manyak cantik ma!

Ok lo. Kasi nyalan sama wa ho. Mau pigi lain timpat. Telima kasih.

debikdebuk said...

ah kim:
ko ni cina betul ke? siap slang cina lagi...

artisticklytouch said...

ada lagi amalan macam nih he he dulu-dulu 15 minit lecturer tak masuk kelas semua student blah..kalau lecturer datang gak, dia mengajar sorang-sorang

Mr penyubiru said...

naperlah ko tak jadik lecturer aku dulu..

HAnA-Ni-Mo-Nai said...

ekeekk..kelas cancel sgt lah best!

kakLuna said...

oh ingatkan td posting psl pencuci+pelembut VANISH.yang tidak menanggalkan warna

zino said...

berita kelas batal tu memang selalu di tunggu hehe

Masy said...

ko ni mengajar ke diajar?

ah kim said...

Salam.

Aiyak...kasi updet la kawan. Kasi celita balu lo!

Telima kasih la ho!

ween said...

ish... ish... ish....

camana nak jadi cemerlang, gemilang, terbilang nih?? asyik tercurang je!!

lindosh said...

hahah sokong kakween..! isk isk ape nak jadik budak debik neh? belajar la besh.. :P

TedungS said...

best kalau dpt kau jd lecturer camni, bleh ponteng slalu

haha

ad3ck said...

mentang2 ta de klas. dengan blog2 skali ko ponteng eh. ;p.

nUr@dDeEn said...

kelas batal??? yahoooooooooooo!!!!

Lepas nih leh pi kaler poster plak. huuuhuuu..!!