Monday, August 27, 2007

Records...(true color 3)




Larian berganti-ganti 100 jam tanpa henti U*M
~ Malaysia Book of Records ~

Ye, berlari tanpa henti tetapi secara bergilir2 la. 3 orang akan berlari serentak sejauh 5 km atau lebih kilometer (petrol shell). Peserta akan diberi rehat selama 6 jam sebelum menyambung semula larian. Larian dijangka tamat pada jam 11-12 tgh malam 31 Ogos 2007.

Seperti biasa, aku tak akan membawa perut aku berlari bersama. Cukuplah aku sebagai kurussetia eh, urusetia aje. Dan juga sepanjang larian ini berlangsung, aku akan dapat pengecualian kuliah... (ha,ha,ha,ha... itulah true color yang ke-3...)


Tontonlah tv9 'dekat di hati' untuk lihat muka aku yang rajin bekerja...

19 comments:

ad3ck said...

cheh hengat ko lari tadi. kalau tak mesti terpahat name ko dlm Malaysia Book of Records hohe. nanti ko kene g klas ganti gtau tau. ku nak gelak hahahahaha (gelak langsuir).

debikdebuk said...

ad3ck:
kelas ganti takde dalam agenda aku... hahahhaha...

achik said...

glemer la ko pasni.. dah masuk tv.. ;p

Mak Su said...

mak su tukang sokong dari jauh

HAnA-Ni-Mo-Nai said...

camner nk tau yg tu ko?
ko pakai topeng otromen k..
ahahahah

razlizahazleen said...

kalau otomen lari..mesti nanti bayak pihak bantah..tul tak..tu pasallah hero2 suma tak lari..(kenapa kena lari?ada resaksa ke??)

Titicaca said...

lari lari jugak..kurusetia..kurusetia jugak..jgan lupa solat dah laaaaaaa...pesanan ini dari program Mari Mengaji TV9...sekian..

tyrexia said...

whoaa. 100 jam tu tak sanggup...

baik bela perut kt umah.. hehe.. *x senonoh*

13may said...

huiii....buleh ker???

debikdebuk said...

achik:
aku kan gila glamor...

mak su:
sokongan itu memberi semangat.

hana:
aku pakai topeng manusia...

lizaleen:
lari tu untuk latihan sekiranya ada serangan rasakser...

titicaca:
program tu seksyen lain. Dah rehat 6 jam, mesti boleh solatnyer...

tyrexia:
aku pun tak sanggup...

13may:
insyaAllah buleh... aku? mesti tak buleh...

artisticklytouch said...

takde acara lrik larik darik pak guard kah?

aku said...

aku akan tunggu kemunculan ko dekat tv9 nnt..rating sure naik la..hahha..

blackpurple @ jowopinter said...

Wah! Patriotiknya kau...

ha ha ha..

ah kim said...

Salam.

Lu mau tau ka lebiklebuk? Wa aa moleh lali lapan latus jam tatak belenti ma! Lu kasi susun lapan latus jam tangan atas jalanlaya aa wa lali tulos sama lia! Okay la ho!

Jalan lulu lo! Telima kasih!

nUr@dDeEn said...

Ko memang. Kalo ko lari pun asik nak bawak perut jer. Camner nak larik. Tak kesahlah, ko mmg sesuai jadi kurusetia!

*Larikkk.. eh silap..jogging pelan2*

debikdebuk said...

art:
lari dari pak guard tu acara harian dah...

aku:
semua tu sbb aku lah tu.. semua tergila-gilakan aku...

blackpurple:
dah terpaksa jadi patriotik...

ah kim:
lu memang...setakat tu lapan ribu jam pun aku boleh!!!!

nur@ddeen;
aku kejar!!!! aku kejar!!!

Mak Su said...

tak lari gak ker? alah... frust ler, baru reka tarian pom-pom untuk sokong ko dari jauh, frust ler

HAnA-Ni-Mo-Nai said...

hoh..aritu musti ramai yg pakai topeng otromen..ko pakai topeng len la..baru aku tau ko mana satu

Ayaq masak said...

Aaaaaaaa tau dah ko U ape..yeyey.