Tuesday, August 14, 2007

True color 2...

.........................................


Hari ni aku terserempak dengan member aku kat lab. Debik (bukan nama sebenar), kelas fisiologi takde minggu ni. "apa? naper?" (dgn nada terkejut tetapi gembira). Ermmm...nak buat guane?

Aku pun tak kesah la dah takde kelas. Tadi aku bukak e-learning... rupa2nya, wife lecturer aku bersalin... Tahniah...


Apa2 pun, kami semua gembira dengan berita ini (berita dapat anak + takde kelas) hahahahhahh...

Itulah, true color.... yang ke-2....

17 comments:

Titicaca said...

HOH!
Yippedi yuppiduuuu...

Mak Su said...

yeahuuu... dapat cuti

Masy said...

lg best klu lecturer ko yg bersalin, kompem lg lama xde kelas hahaha

blackpurple said...

Asyik tak ada kelas memanjang, bila nak belajarnya nih...?

lindosh said...

perghhhhhhhhh

ad3ck said...

err. kan best kalau wife bersalin laki dia pong kene cuti 2 bulan gak haha.

debikdebuk said...

titicaca:
mak su:
masy:
BP:
lindosh:

Best giler rasa...

ad3ck:
aik...dah start cakap2 pasal bersalin dah sekarang ni...

wear said...

bagus e-learning neh..asyik gtau tder kelas jer..
pasni sure klas ganti tuk ko..

debikdebuk said...

wear:
tu la pasal. Letih nak mengganti nanti. Eh wear, ko buat la satu lagi blog. susah arr nak sembang dgn ko.

Sunan_Jati said...

alhamdulillah...

teruskan berjuang..

heheheh :P

ad3ck said...

ahaha. tak lame lagi beb. ahahaah.
;p.

aku said...

yeyeh..cuti..

wear said...

aha..malas lak.tatau nk posting per..

13may said...

berapa byk kaler yg hang ada nih???

hahha

Ayaq masak said...

Yeahuuuuuuuu takde kelas!!

Ayaq masak said...

Yeahuuuuuuuu takde kelas!!

ah kim said...

Salam.

Wa pun tumpang gumbila! Ala bagut aa! Manyak hepi ho?

Okay la ho!