Saturday, July 14, 2007

Dinner


Baru2 ni aku datang ke jamuan kolej. Ni la makanan yang kami dapat selaku jemputan. Sekemput je lauknya... takpe la.. lagipun free je. aku just datang je memenuhi jemputan. Itupun sebab aku yang buat persembahan makyong eh, live band. Nak tunjuk gambo pun susah sebab gelap. Di akhir acara, ada cabutan bertuah... aku just dapat hamper. Pun tak dapat ditunjukkan di sini sebab dah pecah2 sebab member aku jeles aku dapat lalu digomolnya hamper aku tuh...

Tengok kad atas meja tu....nasyid tu bukan aku... kang jadi lagu lain kalau aku nyanyi nasyid..

19 comments:

aku said...

lauk apa tu??
kari ke??
ke pajeri nenas???
makan free sure lah best...sape tolak mmg rugi..

blackpurple said...

Itu sardin ke apa tu?

Ha ha!

debikdebuk said...

aku:
lauk ayam (seperti biasa)

blackpurple:
SARDIN CAP AYAM... hehehe

ad3ck said...

ke ko yang da blasah abes makanan2 hamper ko dapat tuh pastuh baru teringat nak amek gambo? pastuh salahkan member2 haha.

wear said...

mkn pree..
persembahan ko buat pn pree?

debikdebuk said...

ad3ck:
Err...ko ni...jgn la buat tuduhan macam tu... diam2 dah le..

wear:
aku terlampau teruja dengan alantan baru. Guitar Ibanez, Lead Ibanez, Bass Ibanez, Drum Tama, Soundbox Peavey. mana tak teruja beb... Kitorg perasmi.. main free pun takpe..

nUr@dDeEn said...

oklah tu. Ko tak leh makan banyak-banyk. Karang tak menjadik plak makyong tuh .. huk, huk, huk!

kakLuna said...

dah la dapat hamper, makan free lagi..syok ar

arini masuk makyong, esok kau masuk so you think you can dance? okay?

Masy said...

band laa pulak.

betol ke dpt hamper? ke.. hamper org len? ;D

Titicaca said...

ooo..ini keje ko ye kasim selamat!..aku suruh belajo ko pegi jadi ahli muzik! sape itu kasim selamat?doktor? loyer?

tyrexia said...

fleksible ultraman kt Msia nih...
kt jepang nun ultraman leh gusti dgn raksase je....

msia leh gusti dengan kari ayam... dgn mak yong sekali ditaramnya..

achik said...

ko boyband ek??? ;p

azzam bellamy said...

sekali telan je..heh!

13may said...

takpa...rezeki tuh:)

lindosh said...

nak gakk

bang_gugar said...

salam,

masakan arab ke tu?..

semacam je aku tengok..

hehehe
(",)

artisticklytouch said...

Dinner kolej hik hik tempat student2 berangan hik hik

Ayaq masak said...

Huhu apsal byk tu je ayam.

TedungS said...

fuhh.. lauk pree laju je kau ek?

heheh