Monday, May 11, 2009

Siapa Stohoman? Reveal...


...


Stohoman (Spiderman) kat rumah mak aku...





Aksi Stohoman dengan spiderwebnya...





Ini la rupa Peter Parker yang sebenar... dengan aksi
memikir masalah orang ramai...





Ayah Stohoman selepas abis exam... yippiee...





Alhamdulillah.. aku and wife telah dipostingkan.. klik untuk tumbesaran yang sihat...
(anak aku terpaksa la menjaga keamanan di kawasan ini pulak...)





adios amigos~

..

4 comments:

Mr PenyuBiru said...

stohoman tu bukan dah reveal ke kat blog untie dia. ko terlambat ler.hehe..

btw, tahniah dapat posting kat negeri kelahiran.bukan senang woo. wife kawan aku sampai skang tak dapek² lagik. cian kawan aku,tiap² minggu kena balik melaka jupe wife dia. hantor air kata orang.hehe..

Sir Amo Re said...

...

hantor air? hahahahaha... laki dia dah pening kepala. Kepala dah penuh air..


...

Masy said...

pahang le pulok hehehehe. tp dpt balik kg, ok laa tu ;) congrate2

wear said...

taniah debik!

jgn biar smpai bil air tertunggak dh la..keke..