Thursday, April 24, 2008

Kena Saman !!!!!!

.............


Baik korang barjaga-jaga... sekarang ni musim saman menyaman... Kadang2 kita tak ingat bila kita lakukan kesalahan tu. Untuk memudahkan korang check saman, klik kat link di bawah, just masukkan no. i/c je. Akan dipaparkan saman2 korang. Untuk yang kena saman je la. Kalau takde tu, selamat la RM korang.

Check Saman



Aku ada tiga saman yang aku sendiri tak tau bila. Baik korang check.


adios amigos...



...

6 comments:

ad3ck said...

fuh nasib baik kesalahan ku yang langgar orang tuh tak de dlm rekod.

debikdebuk said...

Hahahha... ko jangan cakap... kang kena tul2 kang... hehhehe

zino said...

setakat ni zino tak pernah kena saman ekor ni lagi.. drive pun bukan macam F1 biasa je.. (kereta zino yg tak sesuai utk memecut hehe)..

tapi anak anak zino tu masing2 dah terima surat cinta dari pakcik trafik ni.. bawak tak laju pun just melebihi sikit je had laju.. di kawasan 90km/h dia bawa 105 km/h kena juga saman..

mazudi said...

Malas aku nak check. Takut ada banyak sangat saman. Nak buat tak tau jer.

Tak apa apa ker tu.

ontahsapo said...

malas la nak check, nanti kena bayar....

debikdebuk said...

zino:
lepas pilihanraya...

mazudi:
selamba jer..

ontah:
baik jgn check