Tuesday, April 22, 2008

All About Brands

....



Masa aku kecik dulu, Abah aku ada belikan aku seluar jeans. Aku seronok sangat2. Brand yang Abah belikan untuk aku tu pun, mcm ok. Sekali imbas maca PUMA... Rupa2 nya.... POMA... Dan aku menjadi mangsa kutukan adik beradik aku yang lain.... (termasuklah titicaca yang agak keterlaluan dalam agenda mengutuk aku...)


Di bawah ni adalah beberapa brand yang aku maksudkan... cekidautt.....!!!
































Yang aku tak tahan yang "TUNA" dan "KUMA" tu.. mcm siollll!!! Hahhahahahha....





adios amigos...



....

15 comments:

Kagahn said...
This comment has been removed by a blog administrator.
achik said...

hahaha.. mmg siot je brand Tuna ngan Kuma tu.. ;p

debikdebuk said...

achik:
mmg siot... hahaha

mazudi said...

haha...
ehhh... kawan aku ada sorang pakai henset NOKLA. Lagi best dari NOKIA dia buat.

lindosh said...

yeah aku suka tuna.. kat taman aku ada nama tuna huhuhu

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

KUma tu mmg lawak ok/..

kuma tu dlm bhs jepun mmg beruang kan...
ehehehehhe

artisticklytouch said...

ha ha ko pakai seluar POMA!!! dulu aku pakai selipar abibas..dan aku pernah terfikir yang asadi juga adalah brand ciplak...

now ada brand cap ayam ha ha

Mak Su said...

hihihi, tuna kuma hunk, siut betul

debikdebuk said...

mazudi:
NOKLA mmg ada tambahan pada functions. Ok gak. Made in china.

lindosh:
aku pun suka tuna.

hana:
oo..ye ke... aku tak tau...

artis:
hehehhe.. mmg jadi mangsa kutukan adik beradik aku la...

mak su:
hahahh...mmg siut giler..

kakLuna said...

lecturer aku ada bg contoh pasal t-shirt crocodile. kalau yg ori mulutnya tertutup. kalau tak ori mulutnya terbukak. kah kah kah.

Masy said...

ahahahaha tuna!kuma!

punk tu pon cam siulan kedamaian ahahahahahaah!!~

NONIE AZIZ said...

hahahaha...harus malu sapa yang pakai...kakakkaka

blackpurple @ jowopinter said...

Aku pernah gelakkan kawan aku pasal pakai beg sekolah jenama Reebak... Hehehe!

ad3ck said...

ahahaha yang penting lambang hampir sama ;p.

debikdebuk said...

kak luna:
aku baru tahuu...

masy:
hahahhah... mmg pun...

nonie:
malu tapi tetap ada yg beli..

blackpurple:
mesti dah rabak kan?

ad3ck:
aku beli satu tp ko yg pakai ok?