Monday, June 18, 2007

SumoLah !!!!


Ada satu hari tu kebetulan ada promosi movie SumoLah kat Ipoh Perak, aku n wife nak tgk la si Afdlin ni dekat2. Aku start suka tgk citer si Afdlin ni sejak Buli and Baik Punya Cilok. Orangnya ok je. Mmg jenis lawak.




Aku n Afdlin. Sorry la...seperti biasa...gambo aku mmg kabur.... lens kamera tu la kot...


Aku, wife and Patrick Teoh. Wife aku dapat la headband 'SumoLah'. Ada signature Afdlin n Patrick Teoh.



Sorry la sebab dah lama tak mem'blog'. Sekarang ok dah kot. Harap2 tak la sibuk sangat.

22 comments:

ad3ck said...

serius haku jeles! ;p. selamat kembali. err, aku jugak yang jage blog ko neh tau tak.

Mr PenyuBiru said...

waa..jelesnye aku..eeiii..eiii..

err..kamera tu memang canggih la.tau je part mane yg cantik,gambornye clear je.

debikdebuk said...

ad3ck:
Ye ke ad3ck?? thanks la sbb jagakan blog aku nih... nak diharapkan si penyu tu mmg takleh harap!!!


penyu:
Thanks la sbb jagakan blog aku nih... nak diharapkan si ad3ck tu mmg takleh harap!!! Kamera tu aku beli kat Zargus sana,. Leh detact superheroes...

zino said...

selamat kembali...

Masy said...

wife ko pon superhero ke? bukan superheroin... atau super power.. atau super duper..

selamat belated hari bapak utk ko~

tyrexia said...

wah.. ultraman dan afdlin berjabat tgn...

bikin pilem hasil usahama ker...

Titicaca said...

serius aku tak jeles..serius..(sambil ngetap2 gigi)

13may said...

wah! glamer la hang..hahha:D

Ayaq masak said...

fewit!

kakLuna said...

cam kembar jek kau dgn afdlin..buleh lawan sumo-lah ni.. :)

DiaHarris said...

best ker itu SUMO LAH?

achik said...

kalu ko claim ko adik afdlin pun org pecaya kot.. hehe.. ;)

debikdebuk said...

zino:
tengkiu...

masy:
family aku semuanya superheroes... even kucing aku pun...

tyrexia:
dalam rancangan nak buat filem kanak2...

titicaca:
nak aku send gambo kat henpon tak pasal2 ko tu?

13may:
glamer rasa kat situ jee..

ayaq:
ko ni sedara Amy Search ke...

kakluna:
Ko orang yang ke berapa ntah cakap macam tu...

diaharris:
aku minat sangat citer tu. Best la.. Bagi aku untuk citer kat Malaysia, mmg ok laa..

achik:
Dah ramai cakap aku macam dia...

ontahsapo said...

wah wah badan nak sama besar dgn afdlin la kau....

debikdebuk said...

ontah:
adik beradikkk...

bang_gugar said...

salam,

wah wah!..

lama tak nampak..

hehehehe

gambar tu nampak mcm afdlin je nak kena sumo..

hahahaha

selamat kembali
(",)

debikdebuk said...

bang gugar:
hehehhe...aku teringin gak belajar sumo...

nUr@dDeEn said...

Huh! Dah balik pon. Baru ingat nak start buat ONAR kat sini.

Hak hak .. ko hingat kalo blurkan gambo tuh, orang tak kenal ker ha debik? er .. er .. memang haku tak kenal pun. Tapi gambo si sumo baju biru tuh haku betoi2 kenai hak hak hak hak ...

Eiii ... jelesssnyeeee.

debikdebuk said...

nur@ddeen:
aku ni suka merendah diri...

TedungS said...

welkam bek welkam bek. fuh, terer la kamera ko tu..

ZASSS

blackpurple said...

Eleh..banggalah tu...ha ha ha!

debikdebuk said...

TedungS:
Aku beli kat Zargus sana nuh...


BP:
hinss...hinss...