Wednesday, May 09, 2007

World Cup 2022

Ni la foto2 terbaru seorang pemain termuda yang menjadi harapan untuk World Cup 2022 nanti. InsyaAllah... hihihihi...


"Tepi..tepi.. aku nak buat free kick ni.. kanan sikit...kanan sikit...."


" Apa ni ref... mana ada offside?..."



(free kick yang akan dilakukan oleh Muhammad Hafizuddin. Ini merupakan jaringannya yang ke-23 sepanjang musim ini jka beliau dapat menjaringkan gol ini.)



(Anak aku bergambar bersama coach peribadi. Coach tu lupa nak buangkan salji yang melekat kat badannya)


Apa2 pun, sebenarnya aku mengharapkan anak aku menjadi anak yang soleh, yang dapat membantu aku di akhirat nanti. InsyaAllah... Ameen...





*Pak mertua aku mesti bengkek tgk gambar ni. Dia fan Liverpool...

22 comments:

ween said...

wahhh, ini macam bagusssss... nanti bila anak ko dah famous sok boley bagi makcik ween ticket pree tgk dia lawan..

ita... said...

naper gambor coach peribadi tak nampak? tak aci.... tak adil.... [sambil cekak pinggang nie...]

13may said...

Amin!
moga moga berjaya...serius, no joke!

nUr@dDeEn said...

Harapan tulus dari seorang bapa. Moga anak itu bukan saja jadi anak yg soleh, bahkan akan jadi pemain bola sepak famous amos! - mak sedaranya [titi] pun akan tumpang senang ha ha ha ...!

Debik, Salam kenal-kenal.

Mr PenyuBiru said...

gambor ko diselimuti salji dgn hanya berseluar pendek telah melengkapkan kajian aku selama ini. kajian yg bertajuk "Orang yang tembam mampu hidup dikawasan bersalji"

Masy said...

hehehe x tau nk komen ape :)

azzam bellamy said...

glory glory man u..
glory glory man u..

epl..ye..epl..ye..

jgn tnjuk kt pak mertua hang..nnti dia bnci aku pulak..hahaha..

Izariza said...

salam kenal debik debuk,
wah wah bakal footballer ek. Semoga tercapai hasrat orang-orang sekelilingnya :)

debikdebuk said...

ween:
signature bapak dia ko taknak ke?

ita:
dah kena salji...nak buat guane?

13may:
tengkiu

nur@ddeen:
insyaAllah...nanti ko contact la kami.. Salam kenal2...

penyu:
haip...kan aku dah cakap...gambo tu gambo coach..bukan gambo aku..
(penyu mampu tak bertelur di kutub utara?)

masy:
ko cakap la yang ko kagum dengan aku...

azzam:
pak mertua aku polis...kalau marah ko pun dia kasi saman jer..

iza:
salam kenal...tengkiu

tyrexia said...

whoa... ada gaya Rio ferdinand.

coach jgn lupa ajar taktik melipat baring. budak ni potensi besar...

Ayaq masak said...

Coach tu pegi mane tuh sampai dilitupi salji? Baru balik buat orang salji eh?

ina naim said...

cutenyeeeeeeeee....

edyan7 said...

salaam coach... amboi...amboi...amboi... tak sabar nampak nak rekrut Hafiz jadi footballer... hmmm... nanti masa pemilihan jgn lupa Zikr tau... menjelang 2022 tu boleh kot... skang anak aku belum boleh jalan lagi...heheh

Happy belated birthday ye Hafiz...'akak' lambat wish le...heheh

ad3ck said...

coach tuh ko la tuh eh? hitu salji ker putih telur sebab kene baling haha.

moga anak ko baik2 hendaknye. amin.

achik said...

pak mertua ko layan blog ke???

kalau x dpt main utk world cup.. aku cadangkan anak ko masuk pasukan selangor la.. hehe ;p

kakLuna said...

nak anak soleh,ayah kene soleh jugak weh..lutut tu aurat..hehe

ontahsapo said...

semoga harapan menjadi kenyataan...

debikdebuk said...

tyrexia:
melipat kain tu mak dia yang ajar

ayaq:
Lupa laa...lupa...anak aku dia dah sapukan...

ina naim:
cute macam bapaknya kan?

edyan7:
Wahh..lama tak dgr berita... Anak ko jadi partner striker anak aku nanti...

ad3ck:
salji laaa...salji...tak paham2 ko ni... putih telur org buat kuih!!!

achik:
dia tak layan...just tgk2 jer... dari masuk pasukan selangor...baik masuk Manchester United!!! Erkkk..

kakluna:
Sebab tu la aku ambik gambar coach tu bersalji...korang tak kenalnyer...

ontah:
InsyaAllah..tengkiu...

azzam bellamy said...

ye..ye..dah hapdet lagi!

Kurma2Biji said...

kenapa budak tu lebih hensem dari coach dia aa?

TedungS said...

ko train anak ko tu btol2 weh, aku dh naik menyampah ngan liga cacat, eh, malaysia tu. apasal coach (ko) tu telebih makan kot hehe

blackpurple said...

Ha ha ha.

Boleh jadi maskod Piala Bardhan nih...