Thursday, November 19, 2009

Ekonomi Tak Stabil...

...

Ekonomi dunia skrg dah makin teruk.. Duit Malysia ni jadi kecik je.. dengan harga barang naik.. Pasni apa lak yg naik.. aduuu.... mana2 yg leh buat part time tu, buatlah.. bagus sgt..



David Beckham pun buat part time jual petai..


....

6 comments:

Mr PenyuBiru said...

kesian david..kat padang bola pun sempat lagi menjual..

zino said...

sure laku tu hehe boleh jadi supplier utk dia hehe

Jard The Great said...

hehehe.... mesti penjual yg berjaya tuu

debikdebuk said...

penyu: yg penting Halal dan Toiyiba...

zino: a'ah.. hahaha..

jard: Zarah.. rindu aku tak?

~UNai~ said...

uish.... tak tahu jgk aku samada komen aku best ker takbest... tak nak komen lak nnti kena buang lak komen aku nie.. :-P

Fahimy Yusoff said...

beckham layan sambal petai kot ?? hahaha