Friday, March 14, 2008

Wanita idaman lelaki kini...

...

Wanita di bawah ini menjadi impian bagi ramai lelaki di dunia ini.. Kenapa? teruskan scrol ke bawah...













She is Bill Gates daughter!!! and she's still single!!!



(elleh...bini aku lagi lawa...)

adios amigos...



...

14 comments:

Masy said...

sape lg nk puji bini sendirik, x gitu? ;)

debikdebuk said...

masy:
eh dulu ramai jantan puji dia... tapi aku yang dapat.. hahahah

Mak Su said...

amboi...cantik gaks awek ni ya

Titicaca said...

elleh..lawa aku lagi....hahaha

debikdebuk said...

mak su:
cantik n kayoo..

titicaca:
ye la, sapa lagi nak puji diri sendiri ye dok? hhahhaahh

Ditaur said...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

alalalalalal...
watashi sungguh jeles!

harap2 husband watashi pun leh puji watashi nnt
muahaahaha

ad3ck said...

lawa. eley lawa2 pong kentut busuk gak ahahaha. rotfl!

debikdebuk said...

ditaur:
ok ok...

hana:
jgn jeless... nanti laki ko pun gitu gak k...

ad3ck:
kentut mmg busuk.. tapiii.... wangnya leh tutup bau busuk kentut tu... (bagi yang mata duitan la...)


..

lindosh said...

ye.. aku suka ayat last ko tu.. ko bagus :)

debikdebuk said...

lindosh:
hinss....hinsss...(kembang idung aku kena puji)

mazudi said...

Aku, kalau dia nak kat aku, aku pun nak jugak laa kat dia.

Tp Bill Gate bukan lagi org no 1 paling kaya sekarang, dah ada yg potong dia dah.

debikdebuk said...

mazudi:
insyaAlah aku yang potong dia.

TedungS said...

alah, kalau bill gates bagi aku free pun aku tolak..

dgn telor2 skali